2019. július 24.

Sipos Peti búcsúzott a hatodik adásban - Sztárban sztár 2014

2014. október 12. 20:39 Szerző: Nikk

Dukai Regina múlt heti kiesésével jelentősen csökkent a női versenyzők száma a Sztárban sztár második szériájában. Éppen ezért ezen a vasárnapon két közös produkcióval is készültek a versenyben részvevő eladók.

A zsűris székekben továbbra is a poénokat folyamatosan szóró Liptai Claudia, Majka, Bereczki Zoltán, valamint Hajós András értékelik a hétről-hétre készülő sztárokat. Ma este a show-t Sipos Peti indította, aki raszta hajjal, furcsa mozgással, taposással elevenítette meg Lenny Kravitz karakterét, akitől az Are you gonna my way-t hallhattuk. Zsűri pontszáma: 38.

Csípő mozdulatairól híres John Travoltaként robbant be a színpadra Kökény Attila. Az egykori Megasztáros a műsor egyik nagy meglepetése, aki szinte az összes feladatában tarolt mindeddig. A Greased Lightning sláger által az eddigi legtáncosabb produkcióval kellett bizonyítania, hogy helye van a legjobb 6 között. Zsűri pontszáma: 40.

Megasztáros kolléga bőrébe bújt Tóth Vera, aki a hozzá stílusában, valamint emberileg is közel álló Molnár Ferenc Caramelt alakította. A Lélekdonor klipjét elénk varázsoló énekesnő tökéletesen vette át az immáron édesapaként is bizonyító énekes mimikáit. Zsűri pontszáma: 39.

A világ egyik legszexibb és legjobb hangú énekesnőjét, X-Tinát kellett lemásolnia Keresztes Ildikónak. Christina Aguilera: Fighter-jével érkezett a képernyőnkre, és látványban ugyancsak a klipet hozta el számunkra. Ezzel a produkcióval Kökény Attila mellett ő is megkapta a maximális pontszámot. Zsűri pontszáma: 40.

Sipos F. Tamás bőrébe bújt Hevesi Tamás, akinek az eredeti előadó is segített, hogy miként mozogjon a színpadon. A Buli van és a Trabant slágerekkel pillanatok alatt felrázta a közönséget Hevesi. Tamás előadása ezúttal nem győzte meg a zsűrit, éppen ezért csupán 33 ponttal jutalmazták.

Tilla Atilla utolsó előttiként szólította színpadra Pál Dénest, akinek Haddaway maga is sok sikert kívánt egy videós üzenet formájában. A What is love sláger, a retro életérzés, a lengén öltözött lányok, a vámpír és a trón párosítása el is hozta ezt a bizonyos sikert. Zsűri pontszáma: 36.

Megnézhettük, hogy miként néz majd ki szakállas idős bácsiként Vastag Tamás. A mai este folyamán hetediként bizonyító Vastag Tomi az Apostol kalapos frontembere bőrébe bújt. Meződi József még a kalapját is kölcsön adta a produkció erejéig a fiatal énekesnek. Az Eladó, kiadó most a szívem nótával Tomi ezúttal meggyőzte a vele eddig mindig kritikus zsűrit. Zsűri pontszáma: 39.

A műsor végén Keresztes Ildi és Tóth Vera együtt adta elő az Abba Dancing Queen slágerét, a fiúk pedig igazi fiúbandává (Backstreet Boys) alakultak át. Aztán persze elérkeztek a feszült pillanatok is, amikor Sipos Peti és Hevesi Tamás izgult a továbbjutásért. A nézők szavazatai alapján végül Sipos Peti búcsúzott el a Sztárban Sztár 2. szériájától.

Megosztás facebookon