2018. július 18.

Rekordot döntött DJ Dominique

2013. szeptember 26. 16:47 Szerző: FReni

Ismét rekordot döntött DJ Dominique, ám most nem aranylemezei számával, hanem az összefogás és az egészség jegyében.

Szombaton reggel az EURÓPAI AUTOMENTES NAP keretén belül a PESTI út és a Ferihegyi út kereszteződésében került megrendezésre a RISKA KAKAÓPARTY az Alföldi Tej "Riska" márkája és a XVII. kerületi Önkormányzat támogatásával. Ez volt a főváros egyik legnagyobb egyedülálló napközbeni bulija, melyet a magyar tej népszerűsítésére hoztak létre. Körülbelül 5 - 6000 ember vett részt az eseményen, a kerület lakosai, iskolásai, óvodásai, pedagógusok. A hivatalos regisztráltak száma 2705, tehát ennyien vettek rész a közös kakaóivásban, felállítva ezzel az egyedülálló rekordot, melyet a tejivás és az egészség megőrzésének összefogása jegyében rendeztek. Az esemény hangulatfelelősei és ceremóniamesterei Dj Dominique és Bárány Attila voltak.

„Szeretem a kakaót, bár a tejet jobban. Gyakorlatilag minden nap valami tej alapú készítménnyel indítom a reggelt. Óriási élmény volt látni, ahogy több ezer ember egyszerre emeli a szájához a palackokat és isszák a kakaót kicsik és nagyok. Nagyon büszke voltam, hogy a világon egyedülálló módon sikerült felállítanunk egy ilyen rekordot. Ez természetesen nemcsak a rekordról szólt, hanem arról is, hogy egy picit egészségesebben éljünk, fogyasszunk sok tejterméket, hiszen az ezekben található kalcium elengedhetetlen – különösen a fejlődő szervezet számára. Mindig azt mondom, csak egészség legyen és minden jóra fordul és úgy gondolom, hogy ehhez a tejtermékek fogyasztása nagyban hozzájárul, s ha emellett még egy kis bulira is van idő, az még a közérzetünket is feldobja. Öröm volt látni, ahogy kicsik és nagyok a délelőtt közepén táncoltak, buliztak és jól érezték magukat. Kell ennél több? – mondta DJ Dominique

DJ Dominiqe
DJ Dominiqe

Jelen volt Riz Levente polgármester úr is, aki köszönetet mondott a környék lakosai nevében és természaetesen regisztrálta magát a nagy kakaó ivó rekordra. A résztvevők izgatottan várták az eredményt, melyet a Magyar Rekord Egyesület jelen lévő képviselői rögzítettek és hitelesítettek. Így szombat óta kakaóivásban is nagyok vagyunk!

Megosztás facebookon