2020. február 18.

Rákos betegeken segítenek az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai!

2013. június 01. 16:58 Szerző: Nikk Forrás: RTL Klub

Rita, Hanna és Joe daganatos gyerekeken segítenek. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai jótékonykodnak.

A Mosoly alapítvány felkérésére áll az Ultrabalaton rajtjához az Éjjel-Nappal Budapest három szereplője, Rita, Joe, valamint Hanna. Az már a reality indulása előtt kiderült, hogy a Rita karakterét megformáló Bartha Tímea gyermekkorában megküzdött a leukémiával, így nem volt kérdés, hogy a daganatos betegek mellé áll ezalkalommal is. Hiszen a Mosoly alapítvány az ő megsegítésükre törekszik nap, mint nap.

A szőke lány vállalta, hogy részt vesz Közép-Kelet-Európa leghosszabb futóversenyén, az UltraBalatonon, ha a 212 kilométert nem is, de 6 kilométert lefut. 

„Hosszú éveken keresztül balettoztam és néptáncoltam, a tánc mellé pedig mindig kellett valamilyen kiegészítő sport, ami nekem a futás volt. Nem futjuk körbe az egész Balatont, hiszen az 212 km-t jelentene, csupán 6 km-en keresztül futunk, de ha ezzel a kicsivel is segíthetünk a beteg gyerekeken, akkor már megérte.” – nyilatkozta egy másik főszereplő, Hanna.

Ultrabalaton

joe_bp

A felkérésére nemcsak ő, de a Joe-t és Hannát alakító szereplők is boldogan mondtak igent. „Egy jó ügy mellé mindig szívesen állok. Nem beszélve arról, hogy gyerekkorom óta szenvedélyem a sport, több küzdősportot is évekig űztem”.

Megosztás facebookon