2020. május 26.

Puskás Peti két lányt szeret egyszerre?

2013. november 05. 22:20 Szerző: FReni

Rövid nyári pihenő után a Újra a Thália színház színpadán a Starfactory. A balszerencsés főpróba után, ahol elszakadt Mező Zoli achilles ina és Gubás Gabi könyöke is megsérült, ősztől teljes szereplőgárdával és Puskás Petivel folytatódnak az előadások.

Starfactory musical a nyári honapokban hétről hétré  elvarázsolta a Thália színház teltházas nézőterét. A sikeres idényben a szereplők összekovácsolódtak, Nagy Adri, Baronits Gábor és Trecskó Zsófi szinte hetente találkoztak és nagyon jó barátok lettek. 

Starfactorypuskas02

A stáb egyik mókamestere Mező Zoli sérülést szenvedett a főpróbán, így sajnos az eddigi előadásokon nem tudott részt venni. A színészt felváltva látogatták a stáb tagjai és tartották bene a lelket. Talán kitartó támogatásuk eredménye, hogy Zolit szeptember óta újra színpadon láthatják a nézők. 

Starfactorypuskas01

Puskás Peti sem tudott eddig Ricsi bőrébe bújni, de októberben újult erővel lépett a Thália színpadára. A nőcsábász, sármőr szerepében Puskás Peti két nőt is elcsábít a darabban, így ő az egyik központi figura a musicalben. 

A darab próbáit nagyon élveztem, megszerettem a színésztársaimat. A darabban két hölgyet hódítok meg, de ez a valóságban négy színésznőt jelent, hiszen kettős szereposztásban, vegyesen játszunk. Még sosem csókoloztam ennyi gyönyörű hölggyel egy darab kapcsán. Most volt szerencsém kipróbálni, milyen a színpadi csók Nagy Adrival, Kováts Verával, Trecskó Zsófival és Tóth Eszterrel. Szerintem nincs okom a panaszra, már alig várom, hogy együtt szerepeljünk. Októbertől engem is láthatnak a nézők a Starfactory-ban” mesélte Puskás Peti

A régóta várt Starfactory lemez is megérkezett. Keressétek a  Playersroom üzleteiben!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon