2019. január 16.

Pásztor Anna éjszakánként a kisfiával „bulizik”

2015. március 22. 23:24 Szerző: BuliStar

Pásztor Anna, az Anna and The Barbies énekesnője huszonöt éve ismerte meg szerelmét, a párnak tavaly kisfia is született. Az Anna and The Barbies vagány énekesnője közelebbi terveiről és magánéletéről is meglepően őszintén nyilatkozott a Class fm-nek.

„Éjszakánként buli van anyával, háromszor-négyszer is felkel negyven percekre. Éjfélkor bezuhanunk az ágyba, de reggel fél 6-kor már kelünk - bevallom, legtöbbször úgy ébredek, mint akin átgyalogolt az ukrán hadsereg” - mondta mosolyogva az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy nagyon könnyen viselte a terhességet. „A várandósságom alatt olyan nyugodt voltam, mint még életemben soha, egyszerűen nem lehetett kiborítani semmivel. Szerintem kicsit olyan voltam, mint Garfield”.
pasztoranna_benji0
A Rising Star egykori zsűritagja párjáról és kalandos szerelmi történetükről is beszélt. „25 éve vagyunk együtt, ezalatt azonban néha szabadon engedtük egymást, bár sosem szakítottunk. Egyszer én bolondultam meg, egyszer ő, ilyenkor nekivágtunk a világnak. Korábban többször megtörtént, hogy elengedtük egymást, de azért mindig szemmel tartottuk a másikat. Ő az életem társa, emellett pedig a legjobb haverom, akire mindig számíthatok”.
pasztoranna_benji1
Anna és együttese a közeljövőben néhány hetes alkotói munkába kezd. „Most öt hétig szünetelünk a koncertekkel, ezalatt új dalokat írunk, és még pihenünk is egy kicsit. Szeretnék minél több időt tölteni Benjaminnal is, bár ő eddig is szinte mindenhová velünk jött” - magyarázta az énekesnő. „Arra gondoltam, hogy bérelünk egy lakókocsit, hogy a nyári fesztiválszezonban is folyamatosan mellettünk lehessen.”
Megosztás facebookon