2019. január 21.

Palvin Barbi már megtalálta a nagy Ő-t?

2014. július 31. 12:24 Szerző: Nikk Forrás: Kiskegyed

A világ egyik legkeresettebb modelljét többek között olyan világsztárokkal hozta össze a nemzetközi sajtó, mint Justin Bieber, vagy éppen a One Direction tagja, Niall Horan. A szépség szíve azonban nem értük, hanem egy magyar srácért dobog.

Barbi magánéletét mindig féltve óvta, így arról nagyon ritkán nyilatkozott. A fiatalok, akik még a középiskolai gólyatáborban ismerkedtek meg, ahol egy csoportba kerültek, maguk sem tudják megmondani, hogy barátságuk mikor alakult át szerelemmé. Közel másfél éves kapcsolatuk 2011 szilveszterén kezdődött, a szakítást pedig Kristóf kezdeményezte tavaly tavasszal. "Szingli vagyok, de keresem az igazit" - mondta Barbara a tavalyi Balaton Sound Fesztiválon szűkszavúan.

Barbiék tavaly
A 2012-es Glamour gálára együtt érkeztek

A világhírű modell és a fiú azonban mindvégig tartották a kapcsolatot egymással. Barbi több alkalommal is a srác után utazott USA-ba, valamint a srác is gyakran ment Barbihoz. Bár egy kis ideig nem alkottak egy párt, úgy tűnik szívük továbbra is egymásért dobogott, hiszen az idei tavasz ismét összehozta őket.

Palvin Barbi Kristóf
Kristóf közösségi oldalán található a kiírás

„Annyira gyönyörű vagy! De nem ezért szeretlek”. – írta Kristóf közösségi oldalának borítófotóján. A minap pedig így egészítette ki kiírását: „Örülök, hogy visszakaptalak. Sosem akartalak megbántani.”

srác
Barbi néhány nappal ezelőtt Instagram oldalán osztott meg egy képet a srácról és barátairól

Nemrég világot látott egy bizonyos videó, amelyen Barbi érzékien csókolózott egy lánnyal. Bár a rosszindulatú pletykák még a mai napig tartanak, a szépség egy közeli barátnője elárulta, hogy ez a videó még tavaly készült és csak egy játék része volt a pikáns jelenet, amely mögé nem kell többet képzelni.

utazás
Együtt utaztak nemrég

Barbara egyébként a napokban az idei futball VB hazájában, Brazíliában járt, ahol az ELLE magazin számára készítettek egy sorozatot. Instagram oldalára feltöltött fotóiból pedig annyit már tudhatunk, hogy ezúttal szőke tincsekkel pózolt a kamerának.

Barbi szőkén
A brazil kiadású ELLE magazinban szőkén láthatjuk majd

Kristóffal
Újra fellángolt a szerelem

Megosztás facebookon