2019. február 22.

Pál Dénes a verseny óta jobban odafigyel a megjelenésre!

2013. június 05. 15:52 Szerző: Csé Zsé

Pál Dénessel egy cipős rendezvényen találkoztunk, ahol nem csak a divatról kérdeztük őt. Cikkünkben olvashatsz vásárlási szokásáról és arról, hogy mi történt vele a The Voice óta.

A Váci utcai Deichmann üzletmegnyitóján jártunk, ahol sztárok vonultatták fel az idei nyár legújabb cipőtrendjeit. Köztük Pál Dénest, a The Voice nyertesét faggattuk.

dénes_cipő 

Mennyire vagy cipőmániás?

„Abszolút nem vagyok cipőmániás. Úgy érzem, hogy mindig, akkor veszek cipőt, ha tényleg szükségem van rá. Nem vagyok az a típus, akinek megtetszik és húha azonnal meg kell venni.„ A Voice nyertese nem érzi szükségét, hogy állandóan cipőket vegyen, inkább indokolt esetben szerez be néhányat, például az évszaknak megfelelően. Ezért nem is jellemző rá, hogy a nagy vásárolgatás.

„Én általában úgy választok cipőt, hogy bele gondolok milyen helyre tudom felvenni, ezért nincs is sok cipőm. Ha megyek valahová megnézem melyik cipő passzol a ruhámhoz vagy az adott eseményhez”.

Mennyit készülsz általában egy bulira?

Ugyan nem szokott sokat bulizni Dénes, hiszen van dolga bőven, fellépések, rendezvényeken való megjelenés. „Az tény, hogy a verseny óta kicsit jobban oda figyelek a megjelenésemre, viszont úgy érzem, hogy kellő időt fordítok a készülődésre, ami nem túl sok. A lányok mindig többet készülnek, szerintem a fiúk is, csak van, aki titkolja.” -mondta mosolyogva.

A Voice óta…

A TV2 tehetségkutató show-ja óta nagyot fordult az élete és rengeteg fellépése van. Az Eurovízió legjobb 30 (Agárdi Szilvivel duettezett) közé bejutott srác sok lány kedvence lett. Megkérdeztük, hogy miként viszonyulnak hozzá, ha meglátják őt az utcán, pl. „Úristen de jól nézel ki” vagy hasonló jelzőket oda mondogatnak-e neki?! „Az ’Úristen de jól nézel ki’ -egy kicsit erős, és azt annyira nem is szokták. Sőt! Én lennék a legjobban meglepve, ha ezt így valaki a szemembe mondaná.” –tette hozzá Dénes. Jellemzően inkább leveleket kap. Azt mondja, sokkal jobban megnyílnak az emberek írott formában, szabadabban elmondják a véleményüket. Viszont az utcán gratulálnak, örülnek neki. „Autogramot kérnek, adott esetben egy fényképet. Volt egy időszak, amikor levélben is nyomultak a csajok, de ez az időszak kezd elmúlni”- mesélte nekünk a diósgyőri fiú.

A The Voice és az Eurovízió után Pál Dénes is ott van a BRAVO OTTO – Az év felfedezettje kategória jelöltjei között. A díjátadó gálán exkluzív premierrel készül Dénes, ugyanis ott hallhatjátok először az első szóló dalát! Bravo Otto – június 8. szombat, Westend

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Fotók, videók, exkluzív interjúk várnak Rád!

Megosztás facebookon
Legnépszerűbb cikkek

Új dallal indítja 2019-et Dua Lipa

2019. január 29. 11:56

Az összes hír megtekintése