2020. február 22.

Őrült éjjel! Romantika Vastag Csaba lemezbemutató nagykoncertjén!

2014. március 07. 14:56 Szerző: Nikk

Már a nagykoncert előtt platina lett Vastag Csaba lemeze! Romantika, sztárvendégek, és jótékonyság az ezeroldalú előadó őrült éjjelén!

Összekapcsolódás, avagy maga a Conecto       

A Conecto című lemez előmunkálatai már 2012-ben elkezdődtek. A korong megjelenése előtt Csabi több dallal is kijött, mint az Őrizd az álmod (duett testvérével, Vastag Tamással), Szerelem vándora, amit a Való világ 5. fináléjában mutatott be, valamint az Ugye érzed, amellyel az X-Faktor harmadik szériájában debütált. A munkálatok kis szünetre kényszerültek, amikor Csabi a Szombat esti láz című műsorban szerepelt. Nem hiába, hiszen a műsort Mármarosi Tündével karöltve meg is nyerte az első hazai X-Faktor győztese. A Fonogram-díjas veszprémi srác végül 2013. december 6-án jött ki az albummal, amelyen 16 nóta található, és olyan szerzők működtek rajta közre, mint Müller Péter Sziámi, Rakonczai Viktor, Majka, vagy éppen Dandó Zoltán.

"Minden eredményünk közös, mert mindannyian beletesszük egy részünket. Most az én egy részem adom neked. A kapcsolatot, amit mától mindannyiunkat összetart. Hiszek a közösségben, hiszek az összekapcsolódásban... Hiszek benned... ,, - állnak Csaba szavai a lemez egy oldalán.

 vastagcs_syma02

Tréfával indult az este

Egy nagykoncert mindig különleges hangulattal, légkörrel kecsegtet, így hát nem csoda, hogy Mr X közönsége alig várta már ezt az estét. Helyszínül a Syma rendezvény- és sportcsarnok szolgált március, avagy a tavasz első éjjelén. Előzenekarként a ByTheWay csapata lépett színpadra, akik a ByTheWay Live Session-nel (Magán Olivér, Gudics Marcell, Gudics Martin, Tóth Ádám) szolgálták a pörgős talpalávalót. Ezután egy kis szünet következett, majd a zenekar után (Dandó Zoltán, Kolta Gergely, Németh Viktor, Szentmihályi Gábor Michel, és Gyöngyösi Gábor) megjelent a színpadon az est főszereplője. Ám a színpadon csupán egy álVastagCsabi bukkant fel néhány mozdulat erejéig, hiszen ő maga a lelátóról nyitotta az estét, első saját slágerével, a Már Tudom-mal. Hatásos és igazán Mr X-es volt hát a nyitány!

 vastagcs_syma03

Romantika és megható pillanatok a nagykoncerten!

Ilyen egy vérbeli Szerelem vándora! Ezen az eseményen több fordulat is történt, az egyik legmeghatóbb pillanatot azonban egy szerelmes párnak köszönhettük. Csabi ugyanis a látványvilágot szolgáltató vásznon egy fiatal lány fotóját rakatta ki részenként, a képen látható hölgyet pedig másodpercekkel később színpadra is szólította. Egy romantikus meglepetés készült számára, ugyanis miután letakarták a szemét, a párja jelent meg a színpadon, hogy több ezer ember előtt kérje meg szerelme kezét. A hölgy nem tétovázott sokáig, azonnal igent mondott, amelynek Csabi nagyon örült és vele együtt a közönség is. Továbbá meghatározó momentum volt, mikor az előadó megkapta a platina elismerését az éppen bemutatott lemezért, vagy amikor az Együtt a gyermekekért megmozdulás keretein belül közel másfél millió forintot adományozott a Heim Pál gyermekkórház lurkóinak.

vastagcs_syma01

Sztárvendégek a Syma-ban 

Már a fellépés előtt napvilágot láttak különböző hírek, hogy kik emelik majd a rendezvény fényét. Többek között színpadra lépett Csabival közösen, Kocsis Tibor és Oláh Gergő, Danics Dóri, Mészáros Árpád Zsolt, Nagy Feró, Vastag Tamás, valamint a valódi meglepetésvendég: a Hooligans zenekar.

vastagcs_syma04

A Bulistar Top5 Conecto dala

És ha már lemezbemutató nagykoncert, akkor mi összeszedtük azt az öt dalt, amely szerintünk a legütősebb erről az albumról.

Őrült éjjel (Vastag Csabi, Szabó Zé, Rakonczai Viktor, Jánosi): Csabi korábban kifejezetten romantikus számokkal rukkolt elő, ez a dal pedig inkább szól a vágyról, amely valljuk be őszintén: szintén hozzátartozik életünkhöz. Nekünk nagyon bejön!

A Háború (Vastag Csabi, Dandó Zolika) egy ütős dallamvilággal rendelkező nóta, ki ne hagyd!

A nap, amikor születtél (Vastag Csabi, Kenéz Gábriel): „Az elmúlt évek emlékein tűnődöm ma még, visszahoznék mindent, ami elmúlt réges-rég. Ha változnék, akkor csak szólj hozzám, ne hallgasd majd el.” – szólnak a dal első sorai. A fellépésen ráadásul Csabi régi jó barátjával, „pótapjával” Mészáros Árpád Zsolttal közösen adta elő, amely így igazán  megindító része volt az estének.

A kapcsolatok nem zökkenőmentesek, ám van, hogy harcolunk, és nem adjuk fel könnyedén az első akadálynál. Szívhez szóló nóta a Kell, hogy mindig ölelj (Vastag Csabi, Berkes Gábor, Vígh Arnold, Jánosi).

Őrizd az álmod (Rakonczai Viktor, Rácz Gergő, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Major Eszter): A Tomival közösen előadott duett hamar nagysláger lett, a rádiók listának élén landolt, majd a Transilvianian, valamint a Fonogram Év dala lett 2012-ben.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon