2018. augusztus 17.

Ők alkotják a Rising Star zsűrijét

2014. szeptember 16. 14:44 Szerző: Nikk

November 9-én indul a Rising Star. A zsűri már gőzerővel belevágott a legtehetségesebb énekesek kiválasztásába, hogy aztán a nézők egy vadonatúj mobil applikáció segítségével döntsenek majd a versenyzők sorsáról.

Júliusban bombaként robbant a hír, hogy Ördög Nóri a TV2-höz igazolt. Pár nappal később kiderült a váltás oka is, miszerint a bájos kismama a Rising Star műsorvezetőjeként irányítja majd az új tehetségkutatót. Most pedig azt is tudhatjuk, hogy kik alkotják a zsűrit. A csapatban olyan nagyok véleményezik az énekeseket, mint Pásztor Anna (Anna and the Barbies), Mező Misi (Magna Cum Laude), Kerényi Miklós (Budapesti Operettszínház  igazgatója) és Feke Pál. Nézzük csak, milyen gondolatok keringenek a tagok fejében az új show kapcsán.

Sztárban sztár

„Nagy kincskereső vagyok, imádom az embereket, az érdekes, összetett személyiségeket, ezért is örültem a felkérésnek. Remélem, hogy nagyon sok izgalmas fiatallal találkozom majd, akiknek képes leszek ajtót nyitni, hogy merjenek azzá válni, amik ők ott legbelül.” – mondta  zsűri egyetlen női tagja, Pásztor Anna.

Anna

„A zenekar életében ez az ősz nagyon fontos és munkával teli időszak, mégis úgy éreztem, egy ilyen felkérésre nem mondhatok nemet. Izgalmas feladat elé nézünk a zsűri-társaimmal, ebben biztos vagyok. Őszinteségre, és ha olyan szituáció adódik, vitákra is számíthatnak a nézők, mert akiben én hiszek, a mellett ki fogok állni.”  – árulta el Mező Misi.

M. Misi

„Az éneklés és a muzsikálás fontos emberi tevékenység, s örülök, hogy a Rising Star arra ösztönzi a benne szereplőket, hogy önmagukat valamilyen zenei teljesítményen keresztül mutassák meg. Kodály országában sokan lenézik a popzenét, a musicaleket, miközben ezek a zenék az ősi dionüsszoszi művészetből származnak, és az érzelmek teljes skálájának kifejezésére alkalmasak. Két dolog miatt vállaltam el a műsorban való szereplést. Egyrészről én magam szeretnék tanulni, fejlődni érzelmileg és azt gondolom, meg tudhatom, hogy a mai fiatal korosztály honnan merít, miből táplálkozik, másrészt nagyon fontos számomra, hogy mind az előadó énekesnek, mind a befogadó közönségnek segítsünk megmutatni a zenei fejlődés lehetséges útjait, s elfogadtassuk, befogadtassuk a különböző előadásmódokat és tehetségeket a nézők számára is, akik ebben a műsorban tevékenyen vesznek majd részt. Nagyon izgalmas lesz.” – nyilatkozta KERO.

Kero

Izgatottan várja a Rising Star-t a negyedik tag, Feke Pál is. „A jó énekhang mellett hatalmas szerephez jut a személyiség, hogy valaki a televízió képernyőjén keresztül is magával tudja ragadni az embereket. A legfontosabb célom, hogy tükröt tartsak a versenyzők elé, és minden eddigi tapasztalatomat, elhivatottságomat felhasználva utat mutassak nekik. Remélem, hogy olyan tehetségekre bukkanunk, akik évek múlva is sikeresek lesznek és maradandót alkotnak. Boldog vagyok, hogy én is a zsűri tagja lehetek.” – vallotta be Feke Pál.

Feke P

Megosztás facebookon