2020. február 23.

Nem véletlenül közönségdíjas Vastag Csabi

2014. június 13. 11:11 Szerző: Nikk

Idén is őt választották Az év férfi előadójának a Bravo Otto díjátadóján. Nem véletlen, hogy Vastag Csabi tarol a közönségszavazásokon, hiszen komoly tábort tudhat magáénak az énekes.

Az X-Faktor tehetségkutatója után Vastag Csabi elhatározta, hogy ahányszor csak lehet, megköszöni majd közönségének, amiért hittek benne. A márciusban teltházas nagykoncertet adó énekes azóta kétszer hazavihette a Bravo Otto – Az év férfi előadója elismerését, de a közönség megszavazta neki a Transilvanian Music Awards (Év férfi hangja 2012, Év legjobb videoklipje 2012 - szerk.) és a Fonogram különdíját szintén Az év énekese (2012, 2013) kategóriájában. És persze ne feledkezzünk meg a Szombat Esti láz tavalyi szériájáról sem, ahol Mármarosi Tündével együtt emelte magasba a trófeát. Tehát szemmel látható, hogy a közönségszavazásokon rendre Vastag Csabi tarol, ami nem véletlen, hiszen amellett, hogy folyamatosan nő tábora, különleges kapcsolatot is ápol velük. Csabi ugyanis minden alkalommal igyekszik meghálálni nekik támogatásukat.

vastag csaba 

„A közönség azzal, hogy eljön egy koncertre, vagy csak elolvas egy velem készített interjút, rám szán az életéből jó néhány percet. Próbálom meghálálni ezt nap mint nap, ahogyan ezt az X-Faktor után megígértem. – kezdte a Bravo magazinnak Csabi. „Az az igazság, hogy amikor elmegyek fellépni, mindig megnézem az arcokat, és egy idő után már rengeteg ismerőst találok a közönség soraiban. Ilyenkor gyakori az összemosolygás.” – tette még hozzá a népszerű énekes.

A sikeres előadó közvetlenségéből persze akadtak már kényes helyzetek is, amelyet az énekes akkor roppant elegánsan kezelt.

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on!

Megosztás facebookon