2019. január 20.

Mocskosul jó buli volt a Balaton Sound 2014!

2014. július 20. 12:52 Szerző: Boggi

A MasterCard Balaton Sound fesztivált 8. alkalommal rendezték meg Magyarország legszebb Balaton parti strandján, Zamárdiban. David Guetta, Martin Garrix, Wiz Khalifa, Steve Angello, W&W, Felix Da Housecat, Azealia csak néhány azon fellépők közül, akiket hatalmas tömeg tombolt végig.

Az ilyen fajta fesztiválokat, jelen esetben a Balaton Sound-ot úgy jellemezné az ember, mint Vegast „Ami Zamárdiban történik, az ott is marad”. A Bulistar csapata is ott járt a nyár egyik legnagyobb eseményén, az időjárás nem nagyon kedvezett nekünk, de a Szahara biztosan ölni tudott volna azért a mennyiségért amennyi lehullot az égből.

esősound

A rossz idő inkább a balatoni boltoknak kedvezett, hiszen a gumicsizmák hiánycikkek lettek vasárnapra, mely nagy divat lett ezen a négy napon. A pikantéria az egészben, az hogy még ez sem vette el a bulizni vágyó fiatalok kedvét, hiszen szakadó esőben, sárban csúszva, táncoltak, énekeltek.

balatonosund2014

A 150 ezer ember között rengeteg, megosztó személyiség jelent meg a rangos eseményen, találkoztunk, Tini Nindzsa Teknőcökkel, szamárral, lóval, apácákkal, tehén jelmezbe öltözött emberekkel, emellett nagyon sok külföldivel.

apácáksound

A hangulat idén is fergeteges volt, megszámlálhatatlan kultúra vonult fel, számottevő barátság és irdatlan mennyiségű szerelem született az idei Balaton Soundon.

sounddurva

Nézzétek meg összefoglaló videónkat!

Megosztás facebookon