2019. május 20.

"Minden úgy történt, ahogy megálmodtam." - interjú Kállay-Saunders Andrással

2014. július 05. 09:05 Szerző: Nikk

Elkészült az egykori Megasztáros legújabb, nemzetközi színvonalú slágerének videoklipje. A Juliet videó pont olyan különleges lett, mint maga a dal. A klipről az Eurovíziós Dalfesztiválon ötödik helyezést elért tehetség mesélt nekünk.

Miről szól ez a dal és kiknek ajánlanád?

Egy nagyon régi kapcsolatomról írtam ezt a dalt és azt fogalmaztam meg, hogy miket éreztem akkor. Nem akartam egy tipikus szerelmes dalt írni, úgyhogy csavartam egyet a sztorin. Így igazából arról szól, hogy két ember megöregedett egymás nélkül, miközben mindig is a másikra gondoltak, de soha nem szólt egy szót egyikük sem a másiknak. Egy örök szerelem, ami soha nem jöhetett igazán létre.

Ki álmodta meg a klip alapját?

A sztorit én találtam ki és Indián (Galler András) is hozta még hozzá az ötleteit. Ő találta ezt a gyönyörű helyszínt is, ami nagyon illik a dalhoz.

Hogy érezted magad a forgatás során?

Nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Nem én voltam a főszereplő ebben a klipben, én csak elmesélem a történetet. De a két idős ember nagyon ügyes volt és örültem, hogy szerepeltek a videómban. Egyszerűen minden úgy történt, ahogy azt megálmodtam.

Íme a Juliet hivatalos videoklipje:

Megosztás facebookon