2018. május 27.

Michael Jackson életre kelt?

2014. május 15. 14:41 Szerző: Nicole

Legalábbis egy közös videoklip erejéig igen. A napokban megjelent az énekes, Michael Jackson és Justin Timberlake közös dalához készült kisfilm, amelyet Love Never Felt So Good néven nézhettek meg a Youtube-on.

Május elején látott napvilágot egy eddig még eltitkolt Michael Jackson dal, a Love Never Felt  So Good, amelynek már van egy előző változata. Utóbbinál Justin Timberlake is közre működött, most ehhez a verzióhoz készítették el a videoklipet, amelynek Youtube-os nézettsége, alig egy hét alatt elérte a 8 milliós nézettséget.

A videó a pop legenda hivatalos VEVO- csatornájára került fel, melyben híres klipjeiből, köztük a Thrillerből, a Billie Jeanből és Smooth Crimnalből összevágott jeleneteket nézhetjük meg, illetve Timberlake, és számtalan tehetséges táncos mozdulatsorainak is szemtanúi lehetünk, amelyek felelevenítik Jackson legendás táncát.

justinfacebook

A legendás klipet egyébként Justin Timberlake osztotta meg hivatalos Facebook oldalán, onnan értesülhettek a rajongók a legnagyobb szenzációról.

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon