2020. augusztus 10.

Megszállott őrültek zaklatják Vastag Csabát

2014. november 14. 15:55 Szerző: Nikk

Ha valaki, hát Vastag Csaba tudhatja, hogy a rajongókkal való közeli kapcsolat egyszerre áldás és teher. Az énekes tábora igen aktív, ami mind a különböző szavazások, mind a koncertek során is rendre kiderül.

A túlzott rajongásnak tucatnyi formáját ismerjük (megszállott követés, családtagok zaklatása, ajándékok halmozása, stb), amelyből a sok-sok közönségdíj mellett bizony Vastag Csabinak is kijár rendesen.  Az X-Faktor első szériájának győztese nem először kerül a hasábokra a téma kapcsán, most például a Story magazinnak mesél erről meglepően őszintén!

VCS

"Pár hónapja, Závodi Gábor barátom születésnapi koncertjén léptem fel, és mivel ünnepeltünk, megittam pár pohár sört. Kocsival mentem, de hazafelé taxit hívtam, az autóm pedig a szórakozóhely előtt maradt. Másnap délután hívott a biztonsági főnök, hogy jó lenne, ha elmennék az autómért, mert egy lány hajnal óta áll mellette étlen-szomjan, és engem vár. Már kezdték megsajnálni, mert mosdóba se volt hajlandó elmenni, nehogy elszalassza az érkezésemet." – árulta el többek között a lapnak Csaba, aki azt is elmondta, hogy szintén zenész testvérét, Vastag Tamást, valamint édesanyját is zaklatták már.

VCS 2

Csabi mindig közvetlen kapcsolatot ápolt közönségével,  és néhány mosolyt, kedves gesztust bizony sokan félreértenek. "Volt, aki mindenkinek azt híresztelte, hogy a barátnőm, de arra is volt már példa, hogy egy lány azt állította: gyereket vár tőlem." – derült még ki a lapban.

Az énekes legutóbb egy DVD-vel kedveskedett rajongóinak, amelyen a márciusban sikeresen megtartott Syma koncertről láthatnak felvételeket. November 29.-én Budapesten, a New Orleans Clubban egy közönségtalálkozón találkozhatnak vele azok, akik kedvelik munkásságát.

Megosztás facebookon