2019. január 20.

Mégsem házasodik össze Varga Viktor és Cinthya?

2014. május 21. 10:07 Szerző: Nikk

Egy kis szünet után újra visszatér a képernyőre az Édes élet alighanem legkülönlegesebb párja, Cinthya Dictator és Varga Viktor.

Tegnap a TV2 reggeli adásában a szerelmesek meséltek többek között Cinthya gyógyulásáról, és arról, hogy amennyiben továbbra is ennyi időt vesz igénye az Édes élet forgatása, akkor szeptemberben nem fognak tudni összeházasodni.

"Forgatások miatt nem biztos, hogy szeptemberben megvalósulhat az esküvő. A szervezés egész napokat igénybe vesz, és nincsen egyszerűen időnk, hogy megszervezzük." - mondta a Mokka műsorában Cinthya.

Cynthia és VV

A modell szerint Viktor sokszor hoz elhamarkodott döntéseket, kijelentéseket, amelyekkel roppantmód fel tudja bosszantani őt. Éppen ezért hagyhatta el a száját az „Én már nem akarok hozzámenni egyáltalán” mondat, amellyel egy kisebb balhé vette kezdetét az élőadásban. A beszélgetés végére olyannyira összevesztek a szerelmesek, hogy Viktor el is hagyta a stúdiót.

Egy biztos, egy efféle felvétel minden nő számára megalázó pillanatokat okoz, így nem csoda, hogy a modell sírva távozott a székháztól.

Cnythia és Varga V fotózás

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon