2019. február 22.

Majka: "Szeretem hallgatni a szuszogását, amikor mellettem alszik"

2015. február 25. 11:24 Szerző: BuliStar

Majoros Péter „Majka” az Év Médiaszemélyisége lett. Ezt a megtisztelő címet egy kemény televíziós etap után erdei környezetben családja körében szerette volna megünnepelni.

Ha tehetném, minden hétvégén elutaznék a családommal pihenni és feltöltődni. Nem vágyom nagy, külföldi utakra, én itthon is jól érzem magam. Imádjuk Magyarországot és vannak kedvenc helyeink, ahová visszatérünk. Egyik ilyen a Bükk, ahol minden évszakban megfordultunk már." – kezdi Majka - "Felsőtárkány afrikai szállodája pedig kuriózum, ott mindig találunk újdonságot, ami miatt visszatérünk.”

Majka és Hajni kisfiúk születése előtt kettesben is többször vonult el a világ elől, ahogy ők mondják „mini szabikra”. Szükséges volt a feltöltődés, hiszen Majkát teljesen elfoglalta rapper karriere, majd következett a televíziózás. Mindkét helyen jöttek a sikerek, amik a családot néha háttérbe szorították, ilyenkor lelkiismeret furdalása volt az édesapának.majka 01„Megérdemli a családom, hogy néhány napig csak az övék legyek, és én is megérdemlem ezt a kis időt, amit év elején kiszerveztem a mókuskerékből. Nem vállalok fellépéseket, csak a fiammal bohóckodom. Sokat játszunk együtt, és szeretem hallgatni a szuszogását, amikor mellettem alszik” – nevet a büszke apa, aki türelmesen válaszol 3 éves kisfia valamennyi kérdésére.

„Marián most van abban a korban, amikor nagyon ragaszkodik az apukájához és szüksége van Petire - veszi át a szót Hajni – hiába volt velem egész nap, alig várta, mikor érkezik haza az apukája és rögtön a nyakába ugrott, onnan kezdve én mintha már nem is lennék.” – mosolyog.Majka 02A Bambara Hotelben a pihenés aktívan telt. Marián talált magának egy újabb kis barátot, Bizsu, a szálloda kabala szurikátája személyében. Kézen fogta és büszkén vezette végig a hotelben. Véd és dacszövetséget kötött vele. Addig anya és apa egy kicsit tudott kettesben is lazítani.majka 03„Nagyon szeretjük a masszázsokat, pláne a különleges masszázsokat. A Bambarában egy afrikai páros masszázst próbáltunk ki, ami után újra születtem. Bevallom kicsit fáradtan és leverten érkeztem a szállodába, úgy érzetem lemerült az elemem, ezért is szükségem volt arra, hogy egy kicsit velem foglalkozzanak. A masszőr hölgy erre rögtön ráérzett." - emlékszik vissza Majka – "A páros masszázs után jöhetett egy közös szaunázás. A tetőtérben lévő panoráma szaunából végignéztük a naplementét Hajnival. Nem tudom mikor volt erre utoljára időnk. Pazar volt. – áradozik a rapper. Kisfiunk Bizsuval a barlangfürdőben csatlakozott hozzánk. Pici baba kora óta járunk vele úszni ezért már lételeme a víz, nem féltem, hogy az óriási barlangtól meg fog ijedni. Igaz a különböző kis bugyrokba nem merészkedett be, de jó pár hosszt leúsztunk együtt.”majka 4„Én a medence szélén szurkoltam a fiúknak. Nem szoktam aggódni, mert tudom, hogy Petinél biztonságban van Marci. A víz pedig nem okozhat akadályt – mosolyog Dundika

A wellness és az úszás mindkét fiúnál meghozta a várt eredményt. Amíg Majka erőre kapott, kisfia elfáradt. A vacsora után kis szurikáta barátjának kellett őt a szobába kísérni ahol azonnal el is nyomta az álom.majka 6majka 7majka 8majka 9majka 10

Megosztás facebookon
Legnépszerűbb cikkek

Új dallal indítja 2019-et Dua Lipa

2019. január 29. 11:56

Az összes hír megtekintése