2018. július 15.

Majka: "Szeretem hallgatni a szuszogását, amikor mellettem alszik"

2015. február 25. 11:24 Szerző: BuliStar

Majoros Péter „Majka” az Év Médiaszemélyisége lett. Ezt a megtisztelő címet egy kemény televíziós etap után erdei környezetben családja körében szerette volna megünnepelni.

Ha tehetném, minden hétvégén elutaznék a családommal pihenni és feltöltődni. Nem vágyom nagy, külföldi utakra, én itthon is jól érzem magam. Imádjuk Magyarországot és vannak kedvenc helyeink, ahová visszatérünk. Egyik ilyen a Bükk, ahol minden évszakban megfordultunk már." – kezdi Majka - "Felsőtárkány afrikai szállodája pedig kuriózum, ott mindig találunk újdonságot, ami miatt visszatérünk.”

Majka és Hajni kisfiúk születése előtt kettesben is többször vonult el a világ elől, ahogy ők mondják „mini szabikra”. Szükséges volt a feltöltődés, hiszen Majkát teljesen elfoglalta rapper karriere, majd következett a televíziózás. Mindkét helyen jöttek a sikerek, amik a családot néha háttérbe szorították, ilyenkor lelkiismeret furdalása volt az édesapának.majka 01„Megérdemli a családom, hogy néhány napig csak az övék legyek, és én is megérdemlem ezt a kis időt, amit év elején kiszerveztem a mókuskerékből. Nem vállalok fellépéseket, csak a fiammal bohóckodom. Sokat játszunk együtt, és szeretem hallgatni a szuszogását, amikor mellettem alszik” – nevet a büszke apa, aki türelmesen válaszol 3 éves kisfia valamennyi kérdésére.

„Marián most van abban a korban, amikor nagyon ragaszkodik az apukájához és szüksége van Petire - veszi át a szót Hajni – hiába volt velem egész nap, alig várta, mikor érkezik haza az apukája és rögtön a nyakába ugrott, onnan kezdve én mintha már nem is lennék.” – mosolyog.Majka 02A Bambara Hotelben a pihenés aktívan telt. Marián talált magának egy újabb kis barátot, Bizsu, a szálloda kabala szurikátája személyében. Kézen fogta és büszkén vezette végig a hotelben. Véd és dacszövetséget kötött vele. Addig anya és apa egy kicsit tudott kettesben is lazítani.majka 03„Nagyon szeretjük a masszázsokat, pláne a különleges masszázsokat. A Bambarában egy afrikai páros masszázst próbáltunk ki, ami után újra születtem. Bevallom kicsit fáradtan és leverten érkeztem a szállodába, úgy érzetem lemerült az elemem, ezért is szükségem volt arra, hogy egy kicsit velem foglalkozzanak. A masszőr hölgy erre rögtön ráérzett." - emlékszik vissza Majka – "A páros masszázs után jöhetett egy közös szaunázás. A tetőtérben lévő panoráma szaunából végignéztük a naplementét Hajnival. Nem tudom mikor volt erre utoljára időnk. Pazar volt. – áradozik a rapper. Kisfiunk Bizsuval a barlangfürdőben csatlakozott hozzánk. Pici baba kora óta járunk vele úszni ezért már lételeme a víz, nem féltem, hogy az óriási barlangtól meg fog ijedni. Igaz a különböző kis bugyrokba nem merészkedett be, de jó pár hosszt leúsztunk együtt.”majka 4„Én a medence szélén szurkoltam a fiúknak. Nem szoktam aggódni, mert tudom, hogy Petinél biztonságban van Marci. A víz pedig nem okozhat akadályt – mosolyog Dundika

A wellness és az úszás mindkét fiúnál meghozta a várt eredményt. Amíg Majka erőre kapott, kisfia elfáradt. A vacsora után kis szurikáta barátjának kellett őt a szobába kísérni ahol azonnal el is nyomta az álom.majka 6majka 7majka 8majka 9majka 10

Megosztás facebookon
Programajánló
Babel Sound Fesztivál 2018
Presser Gábor dupla koncert az Arénában

Az összes program megtekintése