2018. augusztus 15.

Majka csúnyán beszólt Zimány Lindának

2014. április 11. 18:16 Szerző: AnnMarie

Majka sem tudott szó nélkül elmenni amellett, hogy a hollywoodi filmcsillag, Jude Law a minap egy budapesti szórakozóhelyen nézett bele közelebbről Zimány Linda szájába. Az eset az egész hazai bulvárt felkavarta, Majka pedig sajátos és elég durva véleményét a Facebookon osztotta meg a világgal.

A rapper nem arról híres, hogy szó nélkül elmegy a hazai bulvár történései mellett, most is bebizonyította, hogy ami a szívén, az a száján. Ennek valószínűleg Zimány Linda nem annyira örül, hiszen Majka bejegyzése minden, csak nem kedves:

„Tegnap este berugtam es lefeküdtem Ben Stillerrel ,akiről egezsen eddig azt hittem nő. Sebaj. Nem tudom Hajni mit fog szólni hozza ,de itt mar tele van vele a sajtó. Örülök ,h egy napra en is számító idióta kurva lehettem… De legjobban annak örülök ,h egy olyan országban élek ahol a hozzam hasonló "bárkivelbaszokhahíresvagyhapénzevan" típusú lányoknak lefekszik a sajtó ,es ugy állítanak be minket mintha ez lenne a követendő példa…  Ez Az igazi üzenet a felnövő lányoknak: 'Semmi mást nem kell tenned az életben csak találni egy madarat ,akit le lehet húzni' Nem stadionok kellettek volna ide hanem kuplerajok ,ahol tanítani kene ezt a művészetet. Ismerek egy két lehetséges tanárnőt..fuck you Zimány !most biztos büszke rád a Kefir!... Meg anyád is...”

majkabeszol

Persze az ózdi rapper még ennél is tovább ment, úgy gondolta, hogy még egy bejegyzést megér a történet, ha már ennyire felkapta a sajtó Zimány és Jude Law csókját.

„Oooo te édes jo istenem !! Milyen félreérthető voltam mikor Zimány Lindát ekéztem!! Nem azzal van nekem a bajom ,h vannak olyan lányok akik szeretik oda dobni azonnal magukat egy hírességnek vagy pénzes embernek!!:)) Ilyenből talán mar en is húztam hasznot egyszer !!  Az h Linduka a "Dzsudzsi" 100millio forintos cerkáját, vagy éppen "Dzsudlooo" 100millio fontos cerkáját trombitálja,engem kurvara nem érdekel... (Most ahogy igy olvasom leírva, az is lehet hogy csak elnézte a két nevet..) Az a bajom ezzel, h ezek a lányok itthon el vannak adva követendő példának!
Ha ugy hívnánk őket ahogy viselkednek akkor tök szép munka is lehetne az övék … De mi itthon modelleknek hívjuk őket...”

Nehezen tudjuk eldönteni, hogy Majka melyik posztja volt az erősebb, az amelyikben „bárkivelbaszokhahíresvagyhapénzevan" jelzővel illette Lindát, vagy az, amelyikben erősen utalt arra, hogy a modell szakmát itthon inkább prostituáltnak kéne hívni. A bejegyzést különben Baukó Éva sem hagyta szó nélkül, rögtön véleményezte, annyival, hogy „Majka imádlak!”

judelawlindacsók

Na de nézzük, Majka miért is gondolhatja úgy, hogy Zimány Linda inkább prostituált, mint modell.(Hozzátenném, nem vagyunk biztosak benne, hogy Majka például J.Lo-t visszautasítaná, sőt a rapper is már több celeb hölgyemény ágyában is megfordult.)

Tény, hogy Zimány mindig is szerette a „híresebb” férfiakat, már 15 évesen összejött a V-Tech együttes énekesével, Kefírrel. Azonban az a kapcsolat több mint, 5 évig tartott. Tehát itt még senkinek egy szava sem lehetett Linda erkölcseit illetően. Ami ez után jött már többeket is kiakaszthatott, hiszen nem sokkal a szakítás után, Bódy Sylvi öccsével, Attilával melegedett össze a modell. Aztán egy kis ideig Zentai Márk mellett pózolt, majd gyorsan váltott is a híres pókeresre, Kaló Dénesre. A biztosítékot viszont leginkább akkor verte ki, amikor Dzsudzsák Balázs trófeabarátnője lett. Ahogy Majka is fogalmazott: „"Dzsudzsi" 100millio forintos cerkáján trombitázott.” Most pedig beállt a sorba Jude Law is, aki szintén nem tudott ellenállni a szőke celebnek.

zimánypasijai

Zimány Linda elfogyasztott pasijai időrendben

Azt, hogy Majkának igaza van-e, vagy sem Lindával kapcsolatban mindenki maga döntse el, de egy biztos a rapper szerintünk kicsit túllőtt most a célon a nyers stílusával.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon