2018. augusztus 18.

Magyarországra érkezik a Pet Shop Boys!

2014. május 06. 10:14 Szerző: Nikk

Az 1980-as évek elején alakult formáció első komolyabb áttörését a West End Girls című számuk jelentette. Ettől a daltól fogva karrierjük folyamatosan ívelt felfelé.

Magyarországra először 1991-ben érkezett a Pet Shop Boys egy turnéja keretein belül. A csapatot gyakran emlegetik anti-rock and roll zenekarként, hiszen színpadi jelenlétük koránt sem domináns, megjelenésük azonban igen nagy hangsúlyt kap. Chris Lowe pedig nem egyszer vallotta be, hogy nem áll hozzá közel a rockzene, sőt... Ezt egy 1997-es slágerükkel, a How I Learned to hate rock and roll-ral is alá támasztották a fiúk. De nem az egyetlen botrány körülöttük, hiszen Neil Tennant 1994-ben azt is kijelentette, hogy ő bizony a saját neméhez vonzódik. A srácok 12 nagylemezt dobtak piacra, és érdekességük, hogy mindegyik korong címe egyszavas.

 pet shop

2013-ban rukkoltak elő a legfrissebb albummal, amely az Electric címet kapta. Éppen ezt az anyagot népszerűsítik egy turné keretein belül, amely által hozzánk is ellátogatnak majd. A Pet Shop Boys nyáron, egészen konkrétan július 7-én örvendezteti meg a magyar közönséget egy koncerttel. Helyszínül pedig a Budapest Park szolgál majd. Te ott leszel?

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon