2019. április 20.

Mádai Vivient eljegyezték, felhőtlenül boldog

2014. január 06. 18:21 Szerző: Marcika

Napok óta hangos a sajtó Mádai Vivien eljegyzésétől, de természetesen mi is szerettük volna feltenni a saját kérdéseinket. Vivi, fiatal kora ellenére már túl van egy házasságon és egy váláson. Most az újabb eljegyzés hírére ennek hátteréről kérdeztem, ő pedig válaszolt: boldogan és őszintén.

Először is engedd meg, hogy gratuláljak. Mit lehet tudni a párodról? Hol ismerkedtetek meg és mikor?

- Nagyon köszönöm. A csopaki strandon ismerkedtünk meg júliusban, egymás mellett feküdtünk a törölközőn, nem ismertük egymást, csak elkezdtünk beszélgetni. Ő kezdeményezett, ez a kapcsolat most eléggé klasszikus felállás, már a kezdetektől, én alapvetően nem hiszek a hölgyválaszban.

Mennyit kellett várnod arra, hogy a lelked kész legyen egy újabb komoly kapcsolatra?

Közel egy évnek el kellett telnie, hogy azt mondhassam, hogy készen állok. Persze közben is voltak randik, meg ismerkedtem, de senkinél nem éreztem azt, hogy működőképes lenne.

Zoliban mi fogott akkor meg ott a strandon?

- A humora, abszolút a humora, annyira szórakoztató ember és az, hogy annyira megbízható. 30 éves, tehát korban is ideális.

madaivivi1

Hogy volt a leánykérés?

- Kevés férfi hajlandó arra, amire ő. A családommal és Zolival Galyatetőn karácsonyoztunk, elmentünk kettesben sétálni, volt egy kis felvezetés, utána pedig letérdelt és megkérte a kezem.

Gondolkodás nélkül igent mondtál?

- Valahogy ez annyira egyértelmű igen volt, hogy nem kellett gondolkozni. Nyilván egyszer már elkövettem egy  házasságot, de hiszek abban, hogy ez a dolog működhet, csak a megfelelő embert kell megtalálni. És az ember próbálkozik, most én egy ilyen fázisban vagyok.

Kinek újságoltad el először a nagy hírt?

- A családom velünk volt, így amikor visszamentünk Zoli bejelentette, hogy történt egy kis változás a  családban, mert megkérte a kezem és én igent mondtam. Nagyon örültek neki. Utána persze a barátoknak szóltunk, akik szintén támogatnak, hiszen ismerik Zolit és látják, hogy ez most nagyon jó nekem.

Hibának tartod az előző házasságot?

- Nem hiba volt, csak nagyon meggondolatlan volt, persze most is mondhatnánk, hogy nem ismerjük kellően egymást, de más egy eljegyzés, és más az, hogy rögtön hozzámegyek valakihez. Most hagyunk is időt az esküvőre.

Mikorra tervezitek, van már valami konkrét elképzelés?

- Nyáron szeretnénk, de lehet, hogy csak jövő nyár lesz belőle és ami biztos, hogy a Balaton partján szeretnénk valahol, ebben már megegyeztünk.

mádaiviviférjével

Mi a helyzet a munkával? Mi van veled a Reflektor óta?

- A köztévénél dolgozom, a Legenda című műsort vezetem, Harsányi Levivel. Ez egy showműsor, régi előadóknak a dalait dolgozzák fel magyar előadók. Most van egy pici szünet, de reméljük, hogy minden jól alakul. De jelenleg nyugodt az életem, várom, hogy még jobban alakuljanak a dolgok.

Tehát, ha esetleg jönne egy baba, akkor az nem lenne baj?

- Egy kisbaba sosem lehet baj, sem most, sem máskor, akkor fog jönni a baba, ha akar, biztos vagyok benne, hogy tudja, hogy mikor kell jönnie.

Boldog vagy?

- Nagyon, nagyon, nagyon.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon