2018. augusztus 18.

Lindsay Lohan leváltja Madonnát

2014. június 28. 14:09 Szerző: Nicole

Sokan gondolnák, hogy a drog- és jogproblémákkal küzdő hollywoodi sztár már teljesen elásta magát, mint színésznő. Ám a világsztár most bebizonyítja, hogy mindenkiben ott a megújulás lehetősége. Színházi darabban kapott főszerepet!

A 27 éves színésznő a New York Times-nak elárulta, hogy nagyon izgatott az új szerep kapcsán, de már nagyon várja, hogy színpadra léphessen és mindenkinek megmutathassa, hogy színházi közegben is megállja a helyét. Úgy érzi, ez a tökéletes alkalom a nagy visszatérésre, mert eddig csak botrányaitól volt hangos a sajtó.

Ezzel szemben sokan azt vallják, hogy Lindsay egy álomvilágban él és kizárt dolog, hogy 100%-osan teljesítse a kitűzött célt, hiszen mindenhonnan rendszeresen elkésik. Valamint, ha bármi közbe jön, nem értesíti a kollégáit, és mindemellett egyszerűen képtelen csapatban dolgozni.  Ez már bizony elég érv ahhoz, hogy megkérdőjelezzék mostani igyekezetét...

lindsay-lohan-022

A Speed the Plow című előadást először a Broadway színpadán adták elő 1988-ban, amelynek főszerepét a popkirálynő, Madonna alakította. Ennek a darabnak az újjászületését láthatja majd a nagyközönség szeptember 24-én, ahol Lohan kisasszony egy hollywoodi szatíra bőrébe bújva fogja Karent alakítani, aki egy nagyratörő, csábos titkárnőként dolgozik, és az a célja, hogy kellően kielégítő üzletet kössön két pénzéhes filmproducerrel.

madonnaszíndarab

Akárhogy is, mi kíváncsian várjuk Lindsay debütálását. Bízzunk benne, hogy ezúttal tényleg összeszedi magát, és legalább olyan jól teljesít, mint anno Madonna.

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on. 

Megosztás facebookon