2019. február 22.

Leszakadt az ujja, mégis tovább bulizott egy fiatal srác

2014. június 21. 13:00 Szerző: AnnMarie

Eltudnád képzelni, hogy éppen egy hatalmas party közepette véletlenül levágod az egyik ujjadat, majd legyintve a történtekre inkább bulizol tovább? Hát mi sem, viszont egy angliai őrült kamasz úgy gondolta, hogy a kisujja elvesztése nem vethet véget a bulinak.

Szombat este Angliában egy illegális rave buli közben történt az a baleset, amiben a 16 éves Josh elveszítette a kisujjának egy részét, majd azt követően még másfél órán keresztül táncolt vérző kézzel.

Az angol Vice magazinnak elárulta a tizen éves srác, hogy nehezen jutottak be a buliba és alig 15 perce voltak ott, amikor történt a baleset. A kórházi látogatást azért halasztotta el pár órával, hogy kiélvezhesse a party-t.

„Éjjel 1 óra körül az egyik barátommal fenn voltunk az emeleten ahol house zene szólt, mivel én annyira nem szeretem ezt a stílust, ezért úgy döntöttünk, hogy lemegyünk az alsó szintre, ahol drum ’n’ bass szólt. Alig voltunk benn 5 perce a teremben, amikor megszólalt a tűzriasztó mellettem és mindenki elkezdett ordibálni, hogy ”Kapcsold ki, kapcsold ki!”. Szóval gondoltam felugrok és megragadom a készüléket, de a kisujjam beakadt és ahogy próbáltam kihúzni, az üvegszilánk leszakította.”- mesélte Josh a Vice.com-nak.

joshhülye

"A rave kib*szott velem... Vissza akarom kapni az ujjam..."

A fiú azonban ahelyett, hogy rögtön kórházba rohant volna, inkább folytatta a bulizást, pedig elmondása szerint teljesen józan volt.

„Lenéztem a kezemre és láttam, hogy a kisujjam eltűnt, a csont lógott csak ki. Ez volt a legfurcsább érzés a világon, egyik pillanatban még minden oké, majd a másikban már azon kapod magad, hogy leszakadt az egyik ujjad. Az első gondolatom azonban az volt, hogy a ritmus dübörög, szép csajok vannak körülöttem, szóval levettem a pólómat, a kezemre csavartam és folytattam a partyzást.” - folytatta a tinédzser.

Josh-t pár órával később vitték csak kórházba, ahol a kisujját már nem tudták megmenteni, hiszen azt elhagyta a buliban. Később kiderült, hogy pár fiatal megtalálta a levágott ujj darabot és jól elszórakoztak vele.

 Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon
Legnépszerűbb cikkek

Új dallal indítja 2019-et Dua Lipa

2019. január 29. 11:56

Az összes hír megtekintése