2017. október 23.

Lenny Kravitz rendezi be Jennifer Aniston otthonát

2014. március 29. 13:53 Szerző: Nikk

Az amerikai színésznő a minap a People lapjának elárulta, hogy egy kis időre szeretne visszavonulni a filmezéstől. Jennifer Aniston jelenleg három alkotáson dolgozik, így idén még biztosan rengeteg forgatáson kell részt vennie, ám utána szüneteltetné karrierjét.

Jennifer Aniston

Ugyanis a rengeteg munka miatt Jennifer Aniston-nak alig jut ideje szerelmére, a szintén színész Justin Theroux-ra. A páros hamarosan szeretne összeházasodni, és az esküvő leszervezésében a Jó Barátok sztárja maximálisan, teljes erőbedobással ott akar lenni. „Ebben az évben is rengeteg munka vár rám. Dolgozom, valamint amikor van egy kis szabadidőm a házunk felújításával foglalkozom, ami számomra mindig élvezetes elfoglaltságot jelent.” - kezdte Aniston a People-nek. „A jövő év, vagyis 2015 a fészekrakás éve, és ezért a munkát is abbahagyom majd.” - tette hozzá a filmsztár.

"Jen egyedüálló ízléssel rendelkezik, és ő választotta ki pazar otthona bútorait." - kezdte egy közeli ismerős. Lakberendezés iránti érdeklődését akkor fedezte fel, mikor régi barátja, Lenny Kravitz legendás New York-i lakásában járt. "Amikor elkezdődtek a felújítások, Lenny-t hívta fel elsők között, hogy segítsen neki a belső tér kialakításában.” - tette még hozzá a forrás.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon

Hírfolyam

Cirkusz a Szigeten

2017. július 21. 10:00

Somló Cirqsz a Szigeten

2017. július 17. 18:00

Szabó Győző is feltűnik az ÉNB-ben!

2017. április 26. 16:00

Tejben fürdött ÉNB Bori

2017. január 28. 10:44

Legnépszerűbb cikkek

Az összes hír megtekintése