2019. április 20.

L.L. Junior még nem szedett össze elég zsetont az esküvőre

2014. november 10. 12:04 Szerző: BuliStar

A rapper párja már nagyon szeretne barátnő helyett feleség lenni, de erre még várnia kell. LL Junior és kedvese, Csilla már több mint öt éve alkotnak egy párt. Van egy gyönyörű kisfiuk, és bár nagyon szeretik egymást, a közeljövőben biztosan nem lesznek férj és feleség. A rapper még a lánykérésen sem gondolkodik, pedig párjának minden vágya az lenne, hogy barátnő helyett feleség legyen.

"Néhány napja volt a producerem fiának az esküvője, ahol Csilla elkapta a menyasszony csokrát. A mondás úgy tartja, hogy így majd ő lesz a következő házasulandó menyecske. Ő nagyon szeretné ezt, és emiatt most újra terítékre került a téma. Én azonban hajthatatlan vagyok. Hiába ő életem szerelme és gyermekem édesanyja, még nem szeretném elvenni. Lassan érik bennem ez a dolog, és tényleg csak akkor szeretném megkérni a kezét, ha ez magától jön" - mondta L.L. Junior, aki a lagzi helyett most inkább új hobbijával, a pókerrel foglakozik.

JuniorékJunior és a kis család

"Mindig is szerettem a különböző játékokat, pókerasztalnál sokszor nyertem korábban. Néhány hete szerettem meg az online pókerezést. Álnéven szoktam elnyerni a többiek zsetonjait, nagyon élvezem. Mostanában egyre többet gyakorlok, mert néhány nap múlva kilépek az álca mögül, és a MachoPoker.hu oldalon egy órán keresztül játszom egy virtuális asztalnál, ahol mindenki webkamerán keresztül nézhet" - tette hozzá a rapper, aki ha elég zsetont szed össze, talán végre belekezd majd az esküvőszervezésbe.Junior eljegyzés

Az Édes életben egyszer már majdnem sor került az eljegyzésre. A dobozban azonban az új lakás kulcsa volt.

Megosztás facebookon