2018. május 27.

Kolbásztöltő lett a herevasaló Berkiből

2014. július 10. 16:20 Szerző: Boggi

Hazánkban talán az egyik legmegosztóbb személyiség Berki Krisztián. Az ex-futballista mindenhol feltűnést kelt, megjelenésével, megnyilvánulásaival, Duna átúszásával és a híres here vasalásával.

Berki azonban olykor másokon is segít, és jótékonykodik egy jó ügy érdekében. Például a múlt héten egy paralimpikonnak segített, és hogy még jobban átérezze a helyzetét, egy napra ő is kerekesszékbe ült. A 22 éves Fanni az ELTE magyar szakos hallgatója. A paralimpikon úszót megválasztották a Miss Colours International kerekesszékes szépségverseny győztesének.

fanni_berki
Fanni és Krisztián

Berki viszont ismét nagy vízhangot keltett azzal, hogy a kolbászipar nagyágyúja szeretne lenni. Mint tudjuk, amibe bele kezd, az mindig nagy port kavar, ez általában vagy rossz értelemben sül el, és mindig megbotránkoztatást okoz jelenségével.

berkiszalámi

„Csak olyan termékekhez adom a nevem, amelyekhez lojális tudok maradni, és amelyekben hiszek is. Így azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amiket reklámozok, nap, mint nap használom is. Így biztosan nem lesz majd hajegyenesítő zselém, avagy potencianövelőm, de nem kizárt, hogy rövidesen Berki néven parfüm vagy férfi karóra jelenik meg”.- nyilatkozta Berki a Nők Lapja Cafénak.

berkikri

"Kíváncsian várjuk A Berki kolbászt!"

Megosztás facebookon