2020. július 10.

Klinikára vonulhat Selena Gomez

2014. július 07. 13:30 Szerző: Nikk

Lelki gondokkal küzd Selena Gomez. Az énekes-színésznő családja nem bírja tovább nézni, hogy a tinisztár mennyire maga alatt van.

Justin Bieber és Selena Gomez kapcsolata mindig is nagyon viharos volt. Így mikor a páros ismét esélyt adott szerelmüknek, a barátok és a családtagok is a fejüket fogták a hírtől. A TMZ-nek egy közeli ismerős a napokban így nyilatkozott: „A család és a barátok is azzal nyaggatják napok óta, hogy feküdjön be egy klinikára, amivel megelőzheti a bajt. Itt pszichológusok és életvezetők segítenek neki, hogy megerősödjön lelkileg.”

Gomez kisasszony már januárban is járt ezen a klinikán, ám a kezelés vége előtt eljött onnan. Ekkor stresszes életmódja miatt próbálkozott meg a terápiával, de mivel idő előtt távozott onnan, így a bennfentesek nem csodálják, hogy Selena ismét elgyengült.

selena és bieber

Justin mellett ráadásul gyerekkori barátjával, Demi Lovato-val sem alakul túl jól kapcsolata. A két fiatal már egészen pici koruk óta jó barátok, sokáig együtt is dolgoztak, ám a napokban az egyik közösségi portálon támadtak egymásnak. Az egészet Demi kezdte, aki arról írt Twitter profilján, hogy jó mások mocskától távol maradni, ezután pedig letörölte Selena követését. Később Gomez posztolt egy idézetet arról, hogy bárki is köt belé, vagy bántja, ő nem fogja elveszíteni méltóságát.

selena és demi lovato

Ami pedig a munkát illeti, Selena nem tétlenkedik, hiszen a stúdiómunkálatok mellett saját ruhamárkájáról sem feledkezik meg. Július 6-án rukkolt elő a Dream Out Loud új kollekciójával, amelyben táskák, sportos szoknyák, pulcsik, melegítőnadrágok és farmernadrágok kaptak helyet. Minták terén a virágok és a kockák lettek hangsúlyosak.

Selena G márkája

Megosztás facebookon