2020. augusztus 6.

Kiválasztották a világ legszebb pasiját

2014. június 21. 15:32 Szerző: Nicole

Mint tudjuk, a helyes pofi önmagában nem minden, legalábbis ezt mondják azok a szervezők, akik kiválasztották a világ legszebb pasiját. Fontos, hogy a cím elnyerője ne csak jóképű legyen, hanem sportos és kövesse a trendeket. Valamint most már az is kiemelt szempont, hogy otthonosan mozogjon a legújabb kütyük világában.

Az idei Mister Word választáson összesen 46 férfi állt a zsűri elé és mérte össze sármját, erejét és nem utolsó sorban tudását. A Torbayban megrendezett versenyen a különböző országok képviselőinek különféle versenyeken kellett bizonyítaniuk. A szervezők gondoskodtak arról, hogy ne unatkozzanak a szemrevaló hímegyedek, hiszen részt vettek sportnapon, rögtönzött divatbemutatón, illetve előadhatták tájékozottságukat a legmodernebb elektromos kütyük kezelésében is.

nicklas-pedersen

Mint lenni szokott, mindenki próbálta elcsavarni a bírák fejét és meggyőzni őket arról, hogy kinek kell megkapnia ezt a nem mindennapi címet. Ám szimpátia ide vagy oda, a számok nem hazudnak, ugyanis a versenyszámban elért pontozás alapján választották ki a három döntőst.

Mr-World222

Az utolsó fordulóba Mexikó, Nigéria és Dánia képviselői kerültek, míg végül Dánia szőke, kék szemű hercege, a 23 éves Nicklas Pedersen zsebelhette be az első helyet.

denmark22

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon