2018. május 27.

Kiszivárogtak VV Iza erotikus videói!

2014. május 27. 10:07 Szerző: Nikk

A Való Világ 6 negyedik helyezettje egy nappal a finálé előtt bukott el. Most pedig erotikus videóval került címlapokra a fiatal lány.

VV Iza, avagy Koch Izabella korábban modellként jellemezte magát, holott az egykori valóságshow szereplő enyhén erotikus videókban is megjelent. A kiszivárgott felvételeken jól felismerhető Iza, aki az egyik anyagon unott fejjel ül egy kanapén, és talpát nyalatja egy pórázra kötött férfival. A másik videón pedig belecsücsül egy férfi arcába. Ezekért a munkákért szép kis summát kapott a lány, aki elárulta: pornófilmeket biztosan nem találunk majd róla, mert olyanokat sosem vállalt.

Mindenesetre Iza igen sajátosan látja a történteket, hiszen a Blikk napilap megkeresésére így reagált: „Miért ne hagytam volna, hogy valaki nyalogassa a lábam?”  

Nos azt már megszokhattuk, hogy a Való Világ műsorába nem példát mutatni jelentkeznek az emberek, de azért erre büszkének lenni… Gratulálunk! Vajon Krisztián mit szól a látottakhoz?

Nem mellesleg a bevállalós szépséget hamarosan ismét modellként láthatjuk, hiszen ő népszerűsíti majd egy kampány erejéig Vivien Vance legújabb kollekcióit. Kíváncsian várjuk!

VV Iza Vivi Vance
Egy korábbi anyagban

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon