2019. december 13.

Kiss Ramóna többször keresztülhúzta sajtósa számításait

2013. augusztus 21. 22:16 Szerző: Csé Zsé Forrás: BorsOnline

Ahogy a külföldi hírességeknek, úgy itthon is rengetegen dolgoznak: menedzserek, producerek, sajtósok, hogy sikerük töretlen maradjon. Ők azok, akik a háttérből irányítják a celebek karrierjét. A Borsonline a Barátok közt sajtósát mutatta be.

Böjte Piros már több, mint hat éve a Barátok Közt  sajtósa. Nincs olyan, amit ne tudna sorozat szereplőiről. Közel harminc színész sorsát egyengeti: interjúkat egyeztet, cikkeket ellenőriz, partikra, közönségtalálkozókra és egyéb nyilvános rendezvényekre kíséri védenceit, nemcsak imidzsükre, hanem testi épségükre is ügyelve. Az új szereplőknek még bulvárismertető házi tanfolyamot is tart, gyakorolja velük az interjúhelyzeteket, felkészíti őket a sztárságra.

Persze a kezdet kezdetén azért kisebb baki is előfordult, de ma már mosolyogva emlékszik arra az esetre, amikor a szezonzáró epizódot követően véletlenül – ráadásul tévesen – elkotyogta az egyik szereplő további sorsát. Büntetése az volt, hogy kezelnie kellett azt a több tucat újságírói telefonhívást, amely a titok további részleteit firtatta.

Bojte Piros es Kiss Ramona-07-vsz

Böjte Piros és Kiss Ramóna

Szerencséjére a Barátok köztben szereplő igyekeznek botránymentesen élni. A lelkükre köti, hogy fennhangon ne beszéljék meg sem a saját, sem mások magánéletét, és csak vele egyeztetve nyilatkozzanak. Az agyukba vési, hogy úgy viselkedjenek, hogy bármikor készülhet róluk lesifotó, s jól gondolják meg, hogy mit posztolnak a közösségi oldalukra, mert az felér egy mini sajtótájékoztatóval.

Nemcsak a színészeknek, hanem a sajtósnak is jár a pihenés, amit ő igyekszik külföldön, újságok, hírek nélkül tölteni. Kiss Ramóna azonban mindig keresztülhúzza a számítását.

"Általában akkor vívom ki a címlapszereplést, amikor Piros szabadságon van, így szegény intézheti az ügyeimet. Ő egy valódi anyaoroszlán" – nevetett Ramóna, akinek egykor nem indult rózsásan a kapcsolata a sajtóssal. "Amikor odajött bemutatkozni, azt hittem, újságíró. Határozottan elküldtem…"

Megosztás facebookon