2019. május 21.

Kislányt vár Christina Aguilera

2014. március 29. 15:08 Szerző: Nikk

A négyszeres grammy-díjas énekesnő és szerelme, Matt Rutler februárban jelentették be eljegyzésüket, ami miatt rögtön pletykák kezdtek el keringeni szerte a nagyvilágban. Nos az egyik találgatás valóban igaz, hiszen Xtina várandós!

Christina A kisfia

Christina Aguilera és Matt Rutler februárban, mégpedig Valentin-napon osztotta meg a nagyvilággal: 3 év kapcsolat után immáron jegyesekként töltik mindennapjaikat. A páros tagjai A Díva című musical forgatásán ismerkedtek meg egymással, ahol Rutler produkciós asszisztensként, Aguilera pedig színészként dolgozott. A szerelmesek háza táján azonban nem az eljegyzés az egyetlen jó hír, hiszen ahogy azt anyósa korábban már véletlenül kikotyogta: a 33 esztendős énekesnő gyermeket vár. Tegnap pedig az is kiderült, hogy a híresség kislányt hord szíve alatt. A korábban saját parfümöt is piacra dobó szőkeségnek már van egy kisfia Jordan Bratmantől, mégpedig a hat éves Max Liron.

„Igen, kislány. Ez a kislányom első koncertje.” - jelentettte ki boldogan Xtina két dal között tegnapi malajzai fellépésén a rajongók legnagyobb meglepetésére, és örömére.

Christina A eljegyzes
A képet az Instagram-on posztolta Xtina!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel.
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon