2018. augusztus 18.

Kim Kardashian és lánya rasszizmus áldozata lett

2014. július 02. 10:31 Szerző: Nicole

Emlékeztek, amikor néhány héttel ezelőtt Kim Kardashian egy hosszú blogbejegyzést osztott meg a rasszizmusról?

Nos, nem véletlen, hogy pont erről a témáról írt, ugyanis saját és lánya bőrén kellett megtapasztalnia, hogy milyen az, amikor valaki megkülönböztetés áldozata. Mielőtt kiderült volna az igazi ok, senki nem tudta, hogy a reality királynő vajon milyen indíttatásból foglalkozott egy ilyen központi témával, hiszen eddig  csak a Kardashian kollekcióval illetve selfiekkel volt tele közösségi oldala.

kimék

A Mirros Uk szerint Kim egy repülőút kapcsán élte át a rasszizmust, amint az egyik utas kifakadt lányára, North Westre, amiért a fárasztó utazáson nyűgőssé vált. A világsztár a Keeping Up With The Kardashians tv sorozatban mesélte el az ott történteket.

noh02

"Elaludtam, aztán arra ébredtem, hogy egy nő azt üvölti "Kanye West fattya!" Az én lányommal ordítozott és akkor felugrottam..."- magyarázta Kim.

"A hölgy felkelt a székéből és teli tüdőből azt kiabálta, hogy "Ő egy fekete sráccal van és a gyerek is fekete. Le kell lőni azt a kölyköt! Hallgattassa már el valaki."- emlékezett vissza a felháborodott híresség.

"És te is gusztustalan vagy, akárcsak a lányod... egy nagy ribanc, aki egy fekete sráccal szexelt. Milyen undorító, pont egy feketével, és ezt a világhálóra is feltették" - szitkozódott az ismeretlen nő.

A nő ugyanis szóba hozta Kim régi pasiját, az R&B énekest Ray J-t, akivel 2003-ban pornóbotrányba keveredett, és nem sokkal azután, 2007-ben a felvétel kiszivárgott. A házi videó jogait a Vivid Entertainment vásárolta meg, aki kereskedelmi forgalomba bocsátotta a filmet Kim Kardashian: Superstar címmel.

kimésray

"Maga volt a pokol." - tette hozzá Kim, akit mélyen érintett az eset, ugyanis ez volt az első alkalom, hogy valaki mássága miatt megtámadja. Anyaként pedig még inkább nagyobb hatással volt rá, hiszen nem szeretné, ha a kis North egy olyan világban nőne fel, ahol az a legfontosabb, hogy a másik embert hátba szúrják, csak mert más a bőrszíne.

Megosztás facebookon