2020. február 18.

Kiderült rákbeteg-e az X-Faktoros tehetség

2013. szeptember 30. 21:24 Szerző: AnnMarie Forrás: Blikk

Az X-Faktorból ismert fiatal tehetség, Szabó Milán (24), hosszú hónapok után megkapta a szövettani vizsgálat eredményét: negatív.

A huszonéves fiút, már húgyhólyag daganattal operálták korábban, ám a citológia eredményét, még a műsor felvételének idején nem tudta. Úgy vágott neki a tehetségkutatónak, hogy nem tudta, hogy a betegség még a szervezetében van-e. Most azonban végre megnyugodhat, hiszen az orvosok mindent rendben találtak.

szabomilan

–„Nagyon hosszas volt ez a várakozás, szavakba se tudom önteni, mennyire vártam, hogy kiderüljön az eredmény. Egyedül mentem érte, úgy voltam vele, akármi is lesz, ez az én harcom, nekem kell vele szembenézem. Próbáltam nem a legrosszabbra gondolni, de nyilván azzal is számolnom kellett, hogy rossz hírt kapok”- mesélte a Blikk-nek Milán.

– „Bár az eredmény negatív, elképzelhető, hogy az elváltozás visszanő. Így folyamatosan figyelnem kell magamra, és a vizsgálatokkal sem hagyhatok fel – árulta el Milán. – Az orvosom, dr. Máté Zsolt adott néhány tanácsot, mire kell figyelnem. Sokkal egészségesebben kell élnem. Ez a táplálkozásomra is kihat.”

A műsortól sajnos el kellett búcsúznia Milánnak, nem jutott tovább a mentorok házába.

Megosztás facebookon