2020. augusztus 5.

Kesha ezért vonult rehabra

2014. július 13. 11:31 Szerző: Nicole

A 27 éves énekesnő még januárba döntötte el, hogy rehabra megy étkezési zavarai miatt, mert úgy gondolta, hogy ez a probléma nem tűr halasztást, hiszen saját egészségével és karrierjével játszott. Erről a nehéz időszakról vall most .

Mindenki számára ijesztő lehet a felismerés, hogy valami nincs rendben, és hogy rajtunk kívül senki nem tud segíteni, hogy legyőzzük a minket kínzó démonokat. Kesha is azon emberek egyike, akik eldöntötték, hogy kezükbe veszik az irányítást, rendbe hozzák életüket.

481367883-435x580

Bármennyire is hihetetlen, Kesha egy igazán felelősségteljes ember, és míg más azt feltételezte, hogy drog- illetve alkoholproblémák miatt került kórházba, addig ő étkezési zavaraival küzdött.

"Ahogy ott feküdtem a csupasz szobámban és ölelgettem az anyutól kapott plüssmackót, azon aggódtam, hogy vajon mit gondolhatnak az emberek. Persze a dalaim azt tükrözik, hogy éjjel nappal bulizom és alkoholt iszom, de az én mocskos kis titkom az, hogy igazából egy nagyon visszafogott ember vagyok." - mondta Kesha az Elle UK-nak.

kesha01

Úgy érezte, hogy csak akkor lehet sikeres és érdekes, ha sovány, mert a munkája megköveteli, hogy minden pillanatban kirobbanó formáját hozza. És mivel örök életében küzdött súlyával, azt gondolta, hogy éhezéssel majd minden megoldódik. Ez viszont ahhoz vezetett, hogy megvont minden vitamint a szervezetétől, amitől beteg lett. Szíve mélyén tudta, hogy változtatnia kell, úgyhogy gyakorlatba fektette az elveit. Megtanulta kezelni a testét.

 kesha2014

"A zeneipar nagyon kegyetlen, olyan elvárásai vannak, amit nagyon nehéz tartani, annyira kritikus lettem önmagammal, hogy féltem utcára menni, hogy az emberek nehogy olyan képet készítenek rólam, amelyek előnytelenül tűntetnek fel. Annyira pánikoltam, hogy még a közösségi portálaimra sem töltöttem fel semit." - mesélte az énekesnő.

Megosztás facebookon