2020. február 24.

Kényszerből selfie-zik rajongóival a One Direction sztárja

2014. november 30. 16:46 Szerző: Nikk

Ha eddig kedvelted a One Direction tagját, Liam Payne-t, akkor most némileg csökkenni fog iránta érzett szimpátiád. Az idei Aria gálán ugyanis nem volt túl bájos rajongóival.

Két hete jelent meg a One Direction legfrissebb lemeze, amely a Billboard 200-as listáján máris az első helyen landolt. Ezzel a csapat beírta magát a rekordok könyvébe, hiszen az elmúlt majdnem 60 évben ők az egyetlen olyan zenekar, akik az első négy korongjukkal az élen startoltak. Ennek ellenére valami nincs rendben a 1D háza táján, ugyanis a pletykák szerint Zayn Malik kiválni készül a formációból. A híresztelések arról szólnak, hogy a srác nem tudja összeegyeztetni magánéletét a karrierrel, és ezért nem tud eleget foglalkozni szerelmével sem (Perrie Edwarsd).

A csapat népszerűsége a botrányok ellenére is töretlen, amely az Aria Music Awards-on is kiderült, hiszen rajongók tucatjai várták a srácokat, hogy közös képeket készíthessenek velük. Liam Payne azonban igencsak monoton módon teljesítette a fanok kívánságát, és műmosollyal, kapkodva lőtte el a közös selfieket.


Egy fotó a sok közül:
Liam Payne

Megosztás facebookon