2019. február 18.

Kasza Tibi műsora halálra van ítélve?

2013. augusztus 27. 14:52 Szerző: Csé Zsé Forrás: SuperTV2

Hétfő este 10-kor debütált Kasza Tibi showműsora a SuperTV2-n, az első adás 5,5%-os piaci részesedést ért el, megtriplázva ezzel a csatorna átlagos napi közönségarányát.

Ezzel szemben sokan mégis úgy vélik, hogy bukás a SuperTV2 új műsora. Kasza Tibit eddig a Crystal frontembereként, vagy a Nagy Duett zsűrijeként ismertük, de Morning Show-. Egyesek szerint a Kasza! című műsorában karakterében a túlrajzolt önimádat jól megfér az összekacsintós öniróniával. 

kasza-tibi_tv2

Kasza Tibi nagyjából mindenre úgy reagál, hogy annak középpontjában önmaga áll, mindenről saját maga jut eszébe. Ez önmagában nem baj, de helyenként elhagyja az arányérzéke, és a túlzásokba esést is túlzásba viszi.

A comment.com blog véleménye, hogy "ez a műsor így életképtelen", a Nők Lapja Café szerint: "még érnie, tanulnia kell. Én drukkolok, hogy legyen második esély."

kaszashow_tv2
Viszont a SuperTV2 adatai alapján az új műsora augusztus 26-án közel 400 ezer főt ért el. A Kasza! piaci részesedése a 18-49 éves lakosság körében 5,5% volt, mellyel a SuperTV2 a műsor adásideje alatt az ötödik legnézettebb csatorna lett. Ezzel maga mögé utasította a nagyobb a kábelcsatornákat (például Cool, AXN, RTLII) és a közszolgálati adókat is.

A legnagyobb sikereket a fővárosi nézők és a fiatalabb nők körében produkálta Kasza!, a showműsor ezekben a célcsoportokban 8% feletti közönségarányokat ért el (Budapest, 18-49: 8,69%, Fem18-29: 8,43%), ezekkel az adatokkal a SuperTV2 a legnézettebb csatornák élmezőnyébe került a műsor adásideje alatt. A csatorna hétfő este a 18-49 éves budapesti nézők esetében a második legnézettebb, míg a 18-29 éves nők esetében a negyedik legsikeresebbnek bizonyult.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Fotók, videók, exkluzív interjúk várnak Rád!

Megosztás facebookon
Legnépszerűbb cikkek

Új dallal indítja 2019-et Dua Lipa

2019. január 29. 11:56

Az összes hír megtekintése