2019. június 19.

Kamarás Iván sherif akart lenni

2013. szeptember 20. 11:33 Szerző: FReni Forrás: RedLemon

Kamarás Iván imád játszani. A színész nem csak a filmvásznon vagy a színpadon van elemében, bármilyen játékkal le tudja kötni magát. Gyermekkorában cowboynak vagy sheriffnek öltözött, gyakran építőkockázott, és a mai napig imád pasziánszozni. Iván azt sem rejti véka alá: jobban szeret nyerni, mint veszíteni.

Felébredt a gyerek Kamarás Ivánban, amikor a Telenor Okostelefon Akadémián meglátta a régi kvarcjátékokat és az ultramodern okostelefonnal vezérelt legó-járgányokat. Iván bevallotta, játékkal a mai napig órákig le tudja kötni magát.

kamarás1

„Gyerekkoromban a barátaimmal cowboynak és sheriffnek öltöztünk, imádtuk az ilyen jellegű játékokat, talán innen indult a színészet, a vágy, hogy valaki más bőrébe bújjak. A mai napig le tud kötni egy-egy számítógépes játék. Az okostelefonomon is rögtön indítom az ilyen programokat, ha van egy kis szabadidőm, a pasziánszt addig játszom, amíg nem sikerül kirakni. Elárulom, nem nagyon bírok veszíteni, ha esetleg nem én állok nyerésre, rögtön azt kérdezgetem a másik féltől, hogy minden szabályt szem előtt tartott-e” – mesélte nevetve Iván.

kamaras2

Az Okostelefon Akadémián Polgár Judit sakknagymester is előadást tartott új sakk applikációjáról, amelyet természetesen a népszerű színész is kipróbált.

„A nagyapám tanított sakkozni, apámmal is játszottunk időnként egy-két partit. A szabályokra jól emlékszem, de Judittal szemben esélyem sem lenne” – tette hozzá Kamarás Iván, akit  teljesen lenyűgözött, hogy a technika fejlődése milyen nagy hatással volt a játékok evolúciójára is.

 

Megosztás facebookon