2018. szeptember 25.

Kállay Saunders András is indul az Eurovízión

2013. október 23. 08:42 Szerző: Csé Zsé Forrás: RedLemon

Nagy örömmel jelentette be rajongóinak, hogy benevez az idei Eurovíziós Dalfesztiválra, sőt, már azt is tudja, hogy jövőre is pályázik, ha úgy alakul.

Jövő évi Eurovíziós nevezését tervezi Kállay Saunders András, legújabb szerzeménye pedig egyre feljebb lépdel, miközben a tizenhat éves Lorde új jelenségként robbant be a Class FM toplistájára.

Kilenc helyet lépett előre hazánk mérvadó listáján Ellie Goulding. Beyoncétól Björkig igen széles az előadók és a stílusok skálája, amelyek inspirálták az angol énekesnőt, akinek legújabb kislemeze világszerte óriási sikernek örvend. A felvételt eredetileg az Avatar leghíresebb betétdalát és 2007 egyik slágerét, a Bleeding Love-ot is jegyző Leona Lewis rögzítette, de végül nem használta fel az albumához. Ellie fogta és saját indie popos hangzásával fűszerezte a szerzeményt, amely egyből a rádiók kedvencévé vált. A Burn a Class40 harmadik helyéről szól a héten.

 ellie g

Újra angolul énekelhet az Eurovíziós Dalfesztivál selejtezőjén Kállay Saunders András. A New York-i születésű, amerikai-magyar énekes nem rejtette véka alá örömét, amikor az egyik közösségi oldalon rajongóival megosztotta a hírt. Elmondása szerint biztos, hogy benevez, és már tudja is, milyen szerzeménnyel indul majd a versenyen. A listákat közben folytonosan ostromolja aktuális dalával, a Play My Songgal, amely most hazánk leghallgatottabb rádióján a huszonötödik.

 Kallay-Saunders-Andras

A héten új belépőként érkezett a legjobbak közé Új-Zéland tizenhat éves üdvöskéje, Lorde. Az elektronikus pop műfaját képviselő énekesnő csupán tizenkét éves volt, amikor felfedezte magának a világ egyik legnagyobb kiadója, és egyből szerződtették is. Lordét debütáló slágere az USA-ban már első helyre segítette, amit új-zélandiként először ő mondhat el magáról. A dalszöveg, amelyet mindössze fél óra alatt írt, a hírességek pazarló életmódját becsmérli. A Royals a Class40 harmincegyedik helyén debütált.

lorde

Ha tetszik, lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon

Hírfolyam

Ed Sheeran a SZIGET-en lép fel!

2018. szeptember 20. 11:34

Új helyszínek a STRAND Fesztiválon

2018. július 26. 11:52

Total Dance a STRANDon

2018. július 12. 08:05

Visszatér ÉNB Kristóf!

2018. szeptember 03. 09:05

Újra modell lett ÉNB Laura

2018. augusztus 28. 09:05

10 érdekesség a SOJA zenekarról

2018. június 06. 10:12

Levetkőztek az ÉNB sztárjai (Fotók)

2018. június 04. 10:12