2019. április 23.

Janicsák Veca élvezi a boldog pillanatokat! - Exkluzív interjú

2014. június 23. 17:03 Szerző: Nikk

Janicsák Veca vadiúj dala, a Könnyek az esőben már az első héten a MAHASZ Rádiós lista 10. helyén nyitott. A tehetséges énekesnő pedig nem tétlenkedett, klipet forgatott a nótához. Az roppant izgalmas sláger zenéjét Szűcs Norbert és Veca, szövegét pedig Janicsák István szerezte.

Miért pont a Könnyek az esőben-re esett a választásod?

Több olyan dal is volt, amit a kreatív csapat inspirálónak talált, de végül úgy éreztük, hogy a Könnyek az esőben lesz az a szerzemény, amivel mindenki könnyen együtt tud lélegezni.

Kiknek szól ez dal elsősorban?

Természetesen Mindenkinek. A dal egyébként, arról az érzésről szól, amikor egy pár végre rádöbben, hogy mennyivel jobb, könnyebb élvezni a boldog pillanatokat, mint rágódni a múlton vagy a jövőn.

Mit kell tudnunk az új klipedről? Mennyire szóltál bele a koncepcióba?

Egy fiatal pár életét dolgozza fel, természetesen kissé habosítva, hiszen nem a reggeliző asztalnál vagy a kanapén tv nézés közben készítettünk képeket. (nevet –szerk.) Szerencsém volt egyébként, mert a barátaimmal dolgozhattam, így azt gondolom jóval személyesebbre sikerült az eredmény is. Szelei Dóra rendezte, az operatőr pedig Pátzay Ádám volt. Természetesen az ötletelésben is mindig részt veszek, hiszen szeretem, ha megjelennek az elképzeléseim a munkámban.

Hogy érezted magad a forgatáson?

Rengeteg helyszínen forgattunk, így elég feszített volt a munkatempó. Ennek ellenére izgalmas kihívás volt és teljesítettük a célt. A szép képek és a végeredmény mindig kárpótolja az embert, főleg egy ilyen fárasztó nap után.

Íme Veca kiforrott dalának trailere:

 Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon
Legnépszerűbb cikkek

DJ fronton is erősít a Sziget

2019. április 02. 10:41

A tavaszt köszönti a PONT Fesztivál

2019. április 02. 14:46

Az összes hír megtekintése