2018. május 27.

Indul a Balatoni Nyár 2015!

2015. június 10. 15:26 Szerző: Szabó Á

Délutáni szórakoztató magazinműsor a család minden tagjának a Duna Televízió műsorán. Megújult formában tér vissza a képernyőre a Balatoni Nyár. A szórakoztató magazinműsor ezúttal nem a kora reggeli órákban, hanem délután lesz látható, 16.00 és 18.00 óra között.

hogy már megszokhattuk, a műsor a révfülöpi vízpartról jelentkezik, ám nemcsak a Balaton környéki programokról számol be, hanem számos izgalmas, országszerte aktuális eseményre is felhívja a nézők figyelmét. Az új műsorvezetők hetente párban váltják egymást: ezúttal Kraszkó Zita és Simon Kornél színművész-páros, valamint a közszolgálati médiából ismert Rátonyi Krisztina és Sipos Dávid Günther lesznek a házigazdák.balatoni_nyár_2015 (1)A közmédia évek óta fontosnak tartja megmutatni Magyarország egyik legszebb régiójának érdekességeit, aktuális programjait. A kétórás élő műsor jelentős szerepet játszik a Balaton környéki turizmus élénkítésében.balatoni_nyár_2015 (2)A Balatoni Nyár a szórakoztató tartalmak mellett érdekes témákkal várja majd a nézőket: többek között szó lesz gyermeknevelésről, társadalmi problémákról, helyet kap az ismeretterjesztés és a horgászat is, de ahogy minden évben, ezúttal is kiváló recepteket, gasztronómiai újdonságokat ismerhet meg a közönség. A sztárvendégek mellett szakértők is megszólalnak egy-egy témában, a műsor változatos struktúráját továbbá Litkai Gergely humoros rovata is színesíti.

A műsor idén új főcímdalt kap, amely a vízparti kalandokról, gyerekkori és fiatalkori élményekről szól. A Balaton című dal alkotói: szövegíró, társzeneszerző: Dorogi Péter (Intim Torna Illegál), zeneszerző: Balázs Ádám, előadók: Dorogi Péter, Meszes Balázs (Punnany Massif) és Polgár Odett. A dal már hallható a Petőfi Rádióban.

A Balatoni Nyár június 15-től két hónapon át 16.00 és 18.00 óra között, hétköznap élő adással, hétvégenként pedig a legjobb pillanatokkal várja nézőit a Duna Televízió műsorán.

Facebook oldal: facebook.com/balatoninyar

Megosztás facebookon