2020. július 4.

Íme a BuliStar TOP 5 akusztik feldolgozása!

2013. június 19. 17:03 Szerző: Nikk

Az MR2, avagy a Petőfi Rádió 2009 óta készít akusztikus felvételeket, ahol a magyar popzenekarok, előadók bizonyíthatják tehetségüket.

Akusztik

Manapság egyre nagyobb teret hódít kishazánkban is az akusztikus, avagy a „nem elektoromos, vagy elektronikus” hangzásvilág. Az előadók a kiadott hangerőt gyakran toldják meg ugyan elektronikus erősítőkkel, mikrofonnal, ám ezeket a berendezéseket csak olyan fokig/úgy használják, hogy megmaradjon a hangok eredetisége, természetessége, szépsége. Mi pedig most kiválasztottuk azt az öt akusztikus cover-t, amelyre mindenképpen érdemes odafigyelnetek, és amely által ti is jobban megkedvelhetitek ezt a műfajt. Figyelj csak, megőrülsz!5. Bár Király Viktor kiejtésén időnként még lenne mit javítani, ez a Maradj Velem (Korál) feldolgozás nekünk átjön:

4. Vannak előadók, számok, amelyek igencsak megosztják az embereket. Ilyen Fluor Tomi és a Mizu is, ám Kesh előadásában mégis egész érdekes lett ez bugyuta, party-dal!


3. Csak a zene van! Naná, amikor többek között(!) Tóth Vera és Abebe Dániel egy bandában muzsikál! (Eredeti előadó: Charlie).


2. Britney Spears Toxic című száma nagy sláger volt annak idején, a Pély Barna Trió által előadott verzió kicsit frissebb, lágyabb hatást kelt. Már csak a vízpart, és egy koktél/sör hiányzik! Hmmm...


1. Az első helyen pedig az Indygo féle Gesztenyefák alatt (HS7) végzett, márcsak azért is, mert az eredeti előadó, Szűcs Krisztián is hozzáteszi a maga részét! Úgy tűnik nem csak nekünk, a HS7 énekesének szintén bejön ez a változat. Igazi örömzenélés következik hát:

 

Felvételek: MR2

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Fotók, videók, exkluzív interjúk várnak Rád!

Megosztás facebookon