2017. október 23.

Ikreket vár a négy hónapos terhes Mila Kunis

2014. március 21. 10:58 Szerző: Nikk

Néhány hete még csupán eljegyzésüktől volt hangos a sajtó, most pedig az OK! magazinnak köszönhetően kiderült, hogy a sztárpár gyermeket vár. Ráadásul nem is egyet!

Ashton Kutcer és Mila Kunis útjába, boldogságába november óta nem állhat semmi és senki. Amíg a jackpot el nem választ színésze ugyanis ekkor vált el exétől, Demi Moore-tól, aki az utóbbi időben már-már kiszámíthatatlanul viselkedett. Mila és Ashton pedig nem is tétlenkedett, még a válás előtt eljegyezték egymást a színésznő születésnapján.

mila_ashton

„Ash végre megkérte szerelme kezét, de nem akartak mindaddig beszélni a dologról, amíg a válási procedúra le nem zárult" - írta blogjában egykoron Perez Hilton.

Mila_ashton_ok

Most pedig az OK! magazinban tálalnak ki a szerelmesek, a főtéma pedig nem más, minthogy a világ legszexisebb nőjének választott Mila 4 hónapos terhes. A Barátság extrákkal sztárja ráadásul ikreket hord szíve alatt. A borítón kapunk néhány mondatot a mélyreható anyagból: így meg tudjuk, hogy Asthon ezt a szerelmet tartja a második nagy lehetőségének az élettől. Valamint néhány szóban azt is megemlítik, hogy a sármos pasi exe, Demi sokkot kapott, mikor meghallotta a nagy hírt.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon

Hírfolyam

Cirkusz a Szigeten

2017. július 21. 10:00

Somló Cirqsz a Szigeten

2017. július 17. 18:00

Szabó Győző is feltűnik az ÉNB-ben!

2017. április 26. 16:00

Tejben fürdött ÉNB Bori

2017. január 28. 10:44

Legnépszerűbb cikkek

Az összes hír megtekintése