2020. január 25.

Így telik a Húsvét a sztároknál 1.

2013. március 31. 13:03 Szerző: Nikk

Magyar modelleket, és énekesnőket faggattunk Húsvét ünnepéről! Vajon hogyan készülnek a hosszú hétvégére? Miből áll náluk a menü, és mi az, ami nélkül nem Húsvét számukra a Húsvét!? Mindez kiderül cikkünkből!

dukairegina

Dukai Regina (Foto: Facebook)

Hogyan készülsz a Húsvétra?

Dukai Regina: A családommal leszek, pihenek, amennyit csak lehet, és nagyokat eszem.

Gábor Bernadett (Desperado): A kislányommal közösen készülünk, ugyanis ő most már nagyon várja ezt az ünnepet és persze a locsolókat (nevet) A tojásfestés volt a legizgalmasabb számunkra,mert ilyenkor az egész konyha festékes... Együtt díszítettük a lakást is, de persze csak visszafogottan!

Lőkös Kinga (Spirit): A családdal együtt feldíszítjük a barkát!

Moór Bernadett (Bestiák): Barka csokor-tojás, nyuszi és csibe csodákkal!

Nyári Aliz: Idén is a szokásos, hagyományos dolgokkal készülök. Anyukámnak segítek a menü elkészítésében, mivel nagyon szeretek sütni és főzni.

Weisz Fanni: A dekorációban jeleskedem. A legszebben megfestett tojást már régen is a bátyám kapta! (mosolyog)

weisz

Weisz Fanni (Foto: Facebook)

Miből áll nálatok a húsvéti menü?

Dukai Regina: Sonka, torma, tojás, marhasült, kalács, húsleves. Nincs kimondottan húsvéti menü, olyat csinál nekünk Anyu és Apu, amit szeretünk.

Gábor Bernadett (Desperado): A menü nagyon tradícionális, sonka, tojás, kalács. Ezeket sajna én nem nagyon szeretem, ezért Anyukám nekem mindig csinál töltött húst is, ami nálunk szintén hozzátartozik ilyenkor az ünnepi ételekhez.

Lőkös Kinga (Spirit): A Húsvéti menü nagyon fontos részét képezi a családi ünneplésnek. A Húsvéti sonka, a torma es a főtt tojás alapkövetelmény nálunk. Ami pedig szinten a menühöz tartozik és nem is hiányozhat Húsvétkor, az a sárgatúró. Tojásból, mazsolából és tejből készül. A nagymamám készíti a legeslegfinomabb sárgatúrót a világon. És mivel én tejallergiás vagyok, nekem rizstejjel csinálja.

Moór Bernadett (Bestiák): Sonka, tojás, (házilag, anyósom által sütött) fonott kalács lesz hagymával , retekkel, tormával. A múltkor már én is leírtam a kalács receptjét, de még nem próbáltam ki! (mosolyog)

Nyári Aliz: A húsvéti menü nálunk mindig a szokásos sonka-tojás, amit az után fogyasztunk el, hogy hazajöttünk a feltámadási körmenetről a Bazilikából.

Weisz Fanni: Mindegy milyen a menü, számomra a család, ami nem hiányozhat húsvétkor sem! (mosolyog) Persze azért imádjuk a mami húslevesét, és akár hányszor haza megyünk, mindig a kedvemért csinál rántott csirkemellet, krumplipürével és tejfölös uborkasalátával! Sütünk együtt zserbót és hatlapos! Papa szokta a tormát elkészíteni! Lereszeli, aztán megy a sütőbe. Nem tudom igazából, hogy készíti, de valami csoda finom! (mosolyog)

moorbernadett (1)

Moór Bernadett így díszíti az ünnepi asztalt

Mi nem hiányozhat számodra Húsvétkor?

Dukai Regina: A torma és a sonka!

Gábor Bernadett (Desperado): Nekem az a legfontosabb, hogy a családommal legyek, ezen kívül más nem igazán fontos! (mosolyog)

Lőkös Kinga (Spirit): Húsvétkor általában a családommal vagyok és pihenünk otthon, vagy ha tehetjük, elutazunk pár napra. Ha otthon töltjük az ünnepeket, akkor általában filmeket nézünk.

Moór Bernadett (Bestiák): A nyuszi ajándékait (csokitojás hegyek) a kertben szoktuk eldugni és a fiúk kosárral a kezükben keresgetik! Idén elég sáros az udvar, úgyhogy beltéri lesz! Bár azt mondta Benedek, hogy a nyuszi elrejti kint, Anya meg behozza nekünk! (nevet)

Nyári Aliz: Amikor kicsik voltunk minden Húsvétra élő nyuszit kaptunk! (mosolyog) Nagyon szeretem a nyuszikat, de idén inkább marad a csoki-nyuszi! Számomra nincs Húsvét sonka, piros tojás és a locsolók várása nélkül. Az unokatestvéreim mindig eljönnek meglocsolni, öcsém pedig mindig meglep egy poénos locsoló verssel, amit mindig nagyon várok!

Weisz Fanni: A tojásfestés nem maradhat el soha, bár most már annyira nem cifrázzuk, mint amikor gyerekek voltunk! A nyuszi pedig nem nekünk hozza a sok finomságot, hanem az unokaöcsémnek és az unokahúgomnak. Bár a mamiék nyuszija azért még meglep most is minket! (mosolyog)

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

Megosztás facebookon