2019. január 20.

Gyurcsík Tibi botoxoltatott!

2013. augusztus 01. 10:12 Szerző: Gedeon Zsófi

Betelt a pohár az X-Faktor sztárjánál! Tibinek ugyanis elege lett abból, hogy bármit csinál, folyamatosan izzad, így aztán komoly elhatározásra szánta el magát.

Bár az X-Faktor felfedezettje mindent megtett, hogy megszabaduljon a problémájától, mindig eredménytelenül járt. Mint mondja: hiába próbált ki többfajta gyógyszert és kenőcsőt, a legnagyobb bánatára egyik sem használt.

"Sajnos jóval izzadósabb vagyok az átlagnál, s, mivel a munkaköröm, foglalkozásom megköveteli, hogy adjak a megjelenésemre a színpadon, így tudtam, hogy valamit tennem kell annak érdekében, hogy megszűnjön ez a probléma." – nyilatkozta magazinunknak Gyurcsík.

botoxka1

Az énekes Dr. Kárász Tamás segítségét kérte

"Nm azért vetemedtem erre a kezelésre, mert kínomban már nem tudtam mit kezdeni magammal, hanem mert nálam ez kóros izzadás, amelyre még a patikában vásárolható erős izzadásgátló sem hat. Egyébként számtalanszor volt rá példa, hogy éppen egy fellépésre készülődtem és a nagy rohanásban annyira leizzadtam, hogy inget kellett cserélnem. Nagyon kellemetlen és macerás volt ez az egész, ezért döntöttem a kezelés mellett." – zárta rövidre Tibi, aki hosszas keresgélés után az interneten talált rá a hónaljbotoxra.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Fotók, videók, exkluzív interjúk várnak Rád!

Megosztás facebookon