2020. augusztus 6.

Gönczi Gábor kiosztotta Barabás Évit

2014. június 23. 15:48 Szerző: Nikk

Barabás Évi már egészen kiskorában elhatározta, hogy ő bizony a képernyőn fog dolgozni. Eleinte a Bonyhádi Televízióban, majd a Paksi Városi TV-ben, végül pedig az MTV Híradójában tevékenykedett.

2001 óta pedig az RTL Klub képernyőjén láthatjuk Évit. A műsorvezető eleinte a Delelőt irányította, majd a Fókusz és a Fókusz Plusz, valamint Portré magazinműsorok vezetője lett. A Fókusz-t pedig sok-sok esztendeje már, hogy Gönczi Gáborral közösen vezényelik le estéről estére, akivel ennyi közös munka során természetesen akadtak konfliktusok is.

Hiába dolgoztam korábban sokáig híradóban, a Fókuszra rá kellett hangolódnom.” – kezdte a Like magazinnak Évi. A váltáskor épp magánéleti problémáim voltak, így nem tudtam kellőképpen koncentrálni és kihozni magamból a maximumot. Gábor ezt észrevette, és mint az egyik szerkesztőm, meglehetősen szigorúan kiosztott. Meg is bántott volna, de tudtam, hogy igaza van. A mi feladataink egymásra épülnek, és ha az egyikünk hibázik, azzal sok ember munkáját tehetjük tönkre. Ettől az esettől fogva viszont teljesen egy hullámhosszon vagyunk, és a legjobbat hozzuk ki a másikból” – tette még hozzá.

barabás évi

„A Fókusz töretlen sikere leginkább a benne dolgozó kiváló riporterek szakmai alázatának köszönhető. Mindig is magasra tettük a mércét, és azt igyekszünk minden egyes este meg is ugrani. Első ránézésre könnyed, szórakoztató a műsor, de ha valaki szakmailag is figyeli, rájön, hogy elképesztő munka van mögötte. És ne felejtsük el, hogy mi is egy hírműsor vagyunk, ahol a hitelesség, a megbízhatóság első rangú szempont. A televíziós versenyben pedig mindig figyeltünk arra, hogy munkánkkal sose ártsunk, inkább építsünk, segítsünk. Büszke vagyok rá, hogy tizenhat év után is bárkinek a szemébe tudunk nézni, a jobb nézettségért egyszer sem adtuk el a becsületünket és a tisztességünket” – árulta el Gönczi Gábor a lapnak.

gönczi gábor

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon