2019. január 21.

Glamour Women of the Year 2013 összefoglaló

2013. március 24. 13:29 Szerző: Csé Zsé

Ötödik alkalommal lépett pink szőnyegre a hazai sztárvilág színe-java és ünnepelte egy csillogó party-n az év legtehetségesebb nőit. A Glamour Women of the Year díjátadó gálán a magazin a legjobb nők elismeréseként 5 +1 kategóriában hirdetett győztest.

Palvin Barbara, Tenki Réka, Muri Enikő, Takács Nóra és Benes Anita örülhetett a Glamour díjának, amelyet több mint ötvenötezer olvasó szavazott meg. Az év hősnője a Figurka Design vezetője, Csernus Ági, míg a legsármosabb férfi idén Fehér Balázs lett.

dijazottak_2013

Hazánk legszebb modelljei, legkreatívabb divattervezői, legtehetségesebb színésznői, legmeghatározóbb hangú énekesnői, legtündöklőbb műsorvezetői és legsármosabb férfiai küzdöttek meg egymással. Csütörtök este egy csillogó, a hazai sztárvilág krémjét felvonultató, glamúros parti keretén belül adták át a Glamour Women of the Year díjait immáron ötödik alkalommal. Az exkluzív gálát idén is végig izgulhatták a rajongók a glamouronline.hu élő közvetítésén.

 A BuliStar összefoglalóját itt tekinteheted meg: 

Az énekesnők versenyében ezúttal Muri Enikő vihette haza a Women of the Year elismerését.

„Hihetetlen ez az egész, nagyon boldog vagyok. Köszönöm szépen a rajongóimnak, ezt együtt hoztuk össze.” – mondta zokogva azénekesnő.

A legjobb divattervező Benes Anita lett, míg a legjobb modellnek ismét Palvin Barbarát választották. A szépség tavaly azt ígérte, ha harmadik alkalommal is átveheti a Women of the Year díját, cigánykerekezni fog. Barbi tartotta a szavát, hiába az estélyi és a magassarkú.

„Csak annyit mondanék, hogy három a magyar igazság, egy a ráadás.” – viccelődött a topmodell, aki Ausztráliából érkezett a gálára.

A legjobb műsorvezetők közül Takács Nóra vette át a Glamour elismerését, míg a színésznők közül Tenki Réka örülhetett az elismerésnek.

„Ez a díj számomra azt jelenti, hogy az emberek járnak színházba és néznek magyar filmeket. Nagyon boldog vagyok, csak így tovább!” – mondta a színésznő.

Az erősebbik nemről idén sem feledkezett meg a magazin, a legsármosabb férfinak a Carbonfools frontemberét, Fehér Balázst választották az olvasók.

A Glamour főszerkesztője, Maróy Krisztina idén harmadik alkalommal adta át Az év hősnőjének járó elismerést, amelyet ezúttal a Figurka Design vezetője, Csernus Ági kapott. Az egyedi, kézzel készített textilfigurák gyártása megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élő embereket  foglalkoztató munkahelyekkel együttműködésben történik, így kapcsolják össze a minőségi designt és a társadalmi felelősségvállalást.

A nyertesek és közel száz hazai híresség hajnalig hatalmas bulin ünnepelt. Többek között Szabó Zsófi, Lakatos Márk, Iszak Eszter és Dobrády Ákos, Rúzsa Magdi, Baronits Gábor, Hien, Radics Gigi, Rákóczi Feri, Lola és Brash Bence, Debreczeni Zita, Kondákor Zsófi és Kembe Sorel, Zimány Linda, Csobot Adél és Istenes Bence, Görög Zita, Marenec Fruzsi, Orosz Barbara, Trokán Nóra, Zsidró Tamás.

Megosztás facebookon