2018. augusztus 14.

Felnőttként próbálja kezelni a dolgokat Tóth Gabi

2014. június 19. 13:46 Szerző: Nikk

Az X-Faktor 2013-as és 2014-es szériájának egyetlen női mentora gyakran kerül címlapokra magánéletével. Tóth Gabi a tehetségek terelgetése mellett is rengeteg munkát tudhat magáénak.

Az idén Viva Comet jelölt lány ennek ellenére leginkább privát témákkal kerül a címlapokra, annak ellenére is, hogy állítólag ő ezt koránt sem szeretné. Legutóbb például Markó Robival való kapcsolatát boncolgatták a média munkatársai, emellett arról is beszámoltak, hogy szülei sok-sok közös év után a külön út mellett döntöttek.

„A fellépésemen is ő koreografálta a műsort és nagyon jóban maradtunk." - kezdte a Fókusz kameráinak Gabi Robival való kapcsolatáról. "Együtt dolgozunk és barátok maradtunk, örülök, hogy ennyire színes egyéniségnek tartanak, hogy velem foglalkoznak. – tette hozzá a Megasztár egykori felfedezettje.

Ezután pedig egy még kényesebb témáról, szülei válásáról kezdett el őszintén mesélni a kisebbik Tóth lány, aki a ByTheWay hamarosan megrendezésre kerülő élőzenekaros koncertjén is fellép. „Megpróbálunk felnőttként állni az egészhez, megpróbáljuk úgy kezelni, hogy mindenki jól maradjon. Segítjük anyáékat, apáékat mindenben, amiben tudjuk. Nehéz, ugyanakkor nagyon boldog vagyok, hogy a családom nagyon intelligens. Jóban maradtak egymással, és a Vera és én vagyunk az összekötő erő. Bízom benne, hogy akármerre is megy az útjuk, mi mindig egy összetartó család leszünk.” - szóltak Gabi szavai, aki láthatóan zavarban volt az interjú során.

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon