2019. január 20.

Fél millióért esznek a Hal a tortán szereplői

2013. szeptember 02. 16:52 Szerző: Csé Zsé Forrás: Bors Online

Állati jó dolguk van a TV2 sztárjainak. Királyi vacsorában vehetnek részt a a Hal a tortán szereplői.

A sztároknak csak annyi a dolguk, hogy megfőzik az eléjük rakott alapanyagból a vacsorát, amit a csatorna fizet. Sőt! Az egyhetes lakomákért pedig ötszázezres gázsit zsebelnek be- tudta meg a Bors.

 halatortán_majka

A Super TV2-n újra elindult a Hal a tortán főzős műsora. Az idei első adásban Dundika, Majka, Détár Enikő, Varga Viktor és Váradi Gyuszi mutathatták meg főző tudományukat. A jó hangulat garantált volt. Nagy feladatuk nem volt, hiszen nincs semmi más dolguk, mint elkészíteni egy többfogásos ételt, és megvendégelni híres társaikat.

Na de a több százezres fizetésért kicsit meg kell szenvedni, van, hogy a forgatások nagyon elhúzódnak, alkalmanként hajnali kettőig is eltartanak. De a pénzért megéri, ugyanis a Bors megbízható forrásból származó információi szerint fejenként 400–500 ezer forint körül mozog a gázsijuk, attól függően több, vagy kevesebb, hogy mennyire foglalkoztatott hírességről van szó.

„Az átlagember számára félmillió rengeteg pénz, két-három hónapot is dolgozik érte, de mi sem lazsálunk. Ez alatt az egy hét alatt több heti munkát végzünk el” – mesélte az egyik szereplő, aki nem kívánta felfedni a kilétét. A Bors megkérdezte a csatorna illetékesét is.

„A szerződések tartalmáról és a szereplők gázsijáról természetesen nem áll módunkban részleteket elárulni. Annyit tudni lehet, hogy az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok beszerzésére mindenki számára egyforma – néhány tízezres – összeg áll rendelkezésre. Ha valaki ennél többet szeretne fordítani az élelmiszerekre, akkor azt saját zsebből kell kipótolni” – árulta el Koltay Tamás, a csatorna szóvivője.

 Majka_Dundika_8

A műsorban a múlt héten szerepelt Dundika, aki elmondta: „Míg az első adások alkalmával 14–16 órákat forgattunk, a végére mindezt megoldottuk tíz óra alatt. Egyébként nincs okom panaszkodni, jól éreztük magunkat, és jól is kerestünk vele.”

Megosztás facebookon