2020. január 25.

Exkluzív beszámoló! Beyonce koncerten jártak a Nyári lányok!

2013. április 24. 10:51 Szerző: Nikk

Április tizenkilencedikén Pozsonyban adott koncertet Nyári Aliz nagy példaképe, Beyonce. A lány nővérével együtt utazott a fellépésre.

"Immáron harmadik alkalommal sikerült élőben meghallgatnom kedvenc énekesnőmet, Beyonce-t! Nővéremmel Edittel nagyon szeretünk koncertekre járni. " - kezdi lelkesen a kisebbi Nyári lány. "2006-ban Bécsben voltunk először Beyonce koncerten, majd 2009-ben Budapesten. A mostani koncertre is nagyon készültünk, és nagy izgalommal vártuk! Mivel én nagyon nagy rajongója vagyok, mindenképp a lehető legközelebbről szerettem volna megcsodálni!" - A lányok így már négy órával a kezdés előtt beálltak a sorba, amelynek meg is lett az eredménye: az első sorból csodálhatták a popikont. A lányokat édesapjuk, Nyári Károly vitte el a nagy eseményre.
"Végül az első sorba sikerült állnunk, ahonnan mondanom sem kell, hogy eszméletlen élmény volt látni Őt! A koncert csodálatos és felejthetetlen élmény volt, az összes kedvenc dalomat előadta, fantasztikus látvány és show elemek voltak, a hangja és a szépsége pedig elbűvölt! Még mindig a hatása alatt vagyok, hiszen Beyonce a kedvenc előadóm, így egy ilyen koncert-élmény számomra egy hatalmas inspirációt is jelent! A következő turnéján is biztosan ott leszek!" - mesélte nekünk Aliz.

És végül íme néhány fotó a Nyári lányok fényképezőjéből!

Nyári lányok Beyonce koncerten

Beyonce Pozsonyban koncertezik

Pozsonyban Beyonce

Beyonce Pozsonyban koncertezett

Nyári Aliz szemszögéből Beyonce


Megosztás facebookon