2019. január 20.

Értük szorítunk a Rising Starban ma este

2014. november 22. 14:14 Szerző: Nikk

A Rising Star új élményt nyújt a nézőknek, hiszen a TV2 legújabb tehetségkutatójában az énekesek sorsának alakulásában minden eddiginél nagyobb szerephez jutnak a képernyő előtt ülők. Ugyanis ők egy mobilapplikáció segítségével voksolhatnak a versenyzőkre.

A showban Kerényi Miklós Gábor, Pásztor Anna, Feke Pál, Mező Misi zsűrizi az énekeseket, a műsort pedig Ördög Nóra és Majka vezeti. Azonban akad két olyan tehetség, akikre korábban mi már felfigyeltünk.

Samu Kriszta Mazsit gyermekként nem érdekelte a zene világa, akkoriban üzletasszonyként képzelte jövőjét. Tini volt, mikor megfertőzte őt a tehetségkutatók világa, és egyre többször elképzelte, hogy milyen lehet emberek előtt énekelni. Négy fal között próbálgatta hangját, de ha közönsége akadt, egyből elnémult. Az utóbbi években azonban megállta helyét a legnépszerűbb budapesti szórakozóhelyek színpadán, valamint saját dalokat készített, amelyekről mi is beszámoltunk Nektek! Most pedig mérföldkőhöz érkezhet karrierje, amennyiben vasárnap sikerül felemelnie azt a bizonyos falat. Szeretet, öröm, felszabadulás, ezt jelenti Mazsinak a zene!

Szakács Gergő TheAnklebreaker41 néven körülbelül másfél éve tölti fel cover anyagait a legnagyobb videómegosztó portálra. Ez idő alatt rengetegen iratkoztak fel csatornájára. Feldolgozásaira olyan előadók figyeltek fel, mint Puskás Peti, Caramel, James Arthur, vagy éppen a Rising Star műsorát vezető Majka. Úgy tűnik a fiatal srác ugyancsak belátta, hogy a tehetségkutatók nagyot dobhatnak az előadók karrierjén, hiszen akárcsak Mazsi, ő is szeretne továbbjutni ma este. Gergővel a nyáron készítettünk egy nagyobb lélegzetvételű interjút, amelyet ezúton is ajánlanánk figyelmetekbe!

Megosztás facebookon