2019. január 21.

Elkésett a Hungária koncertről, és hazáig zokogott Bereczki Zoltán!

2013. május 31. 14:45 Szerző: Nikk

A Legenda című műsor keretein belül az R-Go zenekar nagyslágereit dolgozta fel Bereczki Zoltán. Az előadó gyerekkora óta rajong Szikora Robiékért, a Hungáriáért, és Jacksonért. Na de kinek a koncertjén járt legutóbb az énekes? És mekkora BuliStar Bereczki Zoli? Interjúnkban kiderül!

Berezcki Zoli

Mennyire áll közel hozzád az R-Go zenekar?     
Ez már nagyon régi rajongás a számomra. Egy barátom keverte a zenéjüket, és így a megjelenés előtt két héttel fújtam a dalokat kívülről! Nagyon szeretem őket, a koncertrepertoárban is szerepelnek dalok, persze nem ebben a verzióban (ahogy a Legendában felcsendül – szerk.), hiszen ide át lettek hangszerelve.

Mit jelent számodra a Retro?        
A kilencvenes évek zenéit nagyon szeretem. Jackson!!! Ennek ellenére azért rengeteg mai zenét is hallgatok.

Melyik előadó jut eszedbe elsőként, ha azt mondom, hogy Retro?       
A Hungária! Nagyon szerették a szüleim, és ez által én is megkedveltem őket. Egyszer, kiskoromban behergeltek, hogy akkor most elvisznek Hungária koncertre. A feloszlásuk előtti utolsó nagykoncert egy szabadtéren volt, de gyakorlatilag csak az utolsó számra értünk oda. A hazáig vezető utat végigzokogtam, mert erre vártam már mióta!

Mennyire BuliStar Bereczki Zoli? 
Nem vagyok egy nagy bulizós, fél évben egyszer kerítek rá alkalmat. De ha tudom, hogy másnap dolgozom, akkor inkább hazamegyek, és alszom.  Ha viszont nagyritkán elmegyek bulizni, akkor táncolok, és ott vagyok a középpontban.

Hogyan töltődsz fel?
Nagyon szeretek filmeket nézni, olvasni. Na és persze mindent, ami a zenéhez kapcsolódik: stúdióban dolgozni, koncertekre járni. Most például nemrég Hien koncerten jártam!

Legenda Berezcki Zoltán

Fotó: MTVA / Nagy Zoltán

Megosztás facebookon