2018. december 19.

Eljegyezték Iszak Esztit

2014. február 11. 13:04 Szerző: AnnMarie

A VIVA TV csinos műsorvezetője is elkelt, nemrég Dobrády Ákos megkérte a kezét, amire a lány természetesen igen-t mondott.

Eszti és Ákos 2011-ben ismerkedtek meg a Nagy Duett első évadában, ám akkor még egyikük sem volt nyitott a kapcsolatra. Egy évvel rá, viszont már szerelmesen turbékoltak. Igaz a két szerelmest több mint 1000 km választja el egymástól, ez mégsem okoz gondot nekik. Ákos Rómában építgeti karrierjét, de Eszter sokszor meglátogatja őt, sőt már családjával is utazott szerelme jelenlegi városába.

esztiákos

Eszti már a vasárnap esti Nagy Duettben is nagyon turbékolt szerelmével és Balázs Klári is feltünően nézegette a műsorvezetőnő kezét. Valószínüleg Klári rögtön kiszúrta a csillogó követ a lány újján. Ezután persze Eszti is rájött, hogy nem titkolhatja sokáig eljegyzését, ezért úgy döntött, hogy a Facebookon osztja meg az örömhírt rajongóival és a gyűrűről is csatolt egy képet hozzá.

esztigyűrű

„Úgy tűnik nem tudjuk tovább titokban tartani:) Ákos egy Costa Rica-i tengerparton megkérte a kezem! Annyit elárulhatok, hogy az enyém volt a világ legromantikusabb lánykérése:)”

Sok boldogságot kívánunk nekik!

Oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon